The Game (1997)

Život nije nešto ako ga malo ne začinimo borbama, iščekivanjima i događajima, zar ne? No, izborili smo mi studenti svoje borbe za ovaj semestar, iznojili se iščekujući rezultate i priredili sebi događaje – nekad slavljeničke, nekad utješne. Vrijeme je za opuštanje, ali ipak ne treba biti dosadno.

Psihološki triler nam se čini kao super način za ne šokirati se naglim padom moždane aktivnosti, ali ovaj put iščekivati što će se desiti nekom drugom. Možda uspješnom businessmanu Nicholasu Van Ortonu (Michael Douglas) koji je zaigrao čudnu igru. Businessmanom koji drži sve pod kontrolom, operiranog od svake nepromišljenosti i spontanosti, lišenoga smisla za zabavu. Kakvu igru taj čovjek može zaigrati? Igru za kakvu nikada niste i nećete čuti, igru koja postoji samo u The Game. Valjda…

Ovaj inteligentni triler priču drži neshvatljivom do samoga kraja, a Michael Douglas, inače mi ne baš omiljen, odIGRAO je fenomenalnu ulogu. Gledatelj zaista dobiva puzzlicu po puzzlicu, dok se svaki lik ne smjesti na svoje konačno mjesto.

Što više reći… Uživajte :*

Facebook Comments