Sezona blagdana je skoro tu i želiš ju dočekati u ukrašenom domu. Jedini problem ti predstavlja višak novca koji si potrošio/la na poklone, odnosno tvoj budžet za ukrašavanje doma je manji nego što je trebao biti? E pa brigama je došao kraj! U ovom članku ćemo otkriti neka od nama najdražih mjesta koja nude sve što vam je potrebno za ekonomično ukrašavanje doma.

 

1.) Offertissima

Offertissima je odavno na glasu kao trgovina s primamljivom ponudom i prihvatljivim cijenama. Budući da se u njoj može naći baš sve, od  maskice za mobitel do kućice za psa, pa tako i blagdanski ukrasi za dom. Iz posebne ponude božićnih dekoracija Offertissime izdvajamo: kapice za djeda mraza i ukrasne trake s božićnim motivima po cijeni od 4 kn, crvene ukrasne mašnice po cijeni od 6 kn, a božićne čizmice i svijećnjake božićnih motiva možete naći po cijeni od 7 kn. Uz posebnu ponudu čeka vas i široka ponuda kuglica za bor i božićnih vjenčića, kao i darova za najmilije.

 

2.) Emmezeta

Emmezeta i Kika od ove godine udružuju snage te svi Kikini dućani postaju Emmezetini! Što znači da ćemo ove godine u Emmezeti očekivati dvostruko bolju ponudu božićnih ukrasa! I nećemo se razočarati, jer Emmezeta ovih blagdana u svojim poslovnicama nudi mnoštvo zanimljivih ukrasa. U cjenovnom intervalu 7,99-59,99 kn pronaći ćete sve što vam padne napamet! Dekorativne češere, viseće sobove i crvene sobove platit ćete 7,99 kn, setove kuglica u svim bojama od 24,99 kn, a po povoljnim cijenama naći ćete i razne vrste LED lampica.

 

3.) Pevec

Ponudom božićnih ukrasa ove godine se istaknuo i prvi hrvatski trgovački lanac. Od 01.12.2016. do 05.01.2016. u Pevecu se cijene svijeća kreću 5,99-29,99 kn, podmetače za svijeće moći ćete kupiti po cijeni od 7,99 kn, a svijećnjake već od 29,99 kn. Možete odabrati 12 kuglica za bor od 5 cm za 19,99 kn, ili pak 25 kuglica od 6 cm za 45,55 kn, a za oko zapinje i  Pevecova blagdanska ponuda mašnica i lanterni!

 

4.) Interspar

Ove sezone blagdana, uz pomoć Interspara izgradite pravo mali alpski gradić! Naime, porculanske dekorativne kućice su na akciji od samo 14,99 kn. Nećete se razočarati ni kada vam kažemo da ćete svojim gostima moći poslužiti domaće kolačiće na novom božićnom pladnju od već 9,99 kn, a za viškove kolača (ako ih bude) pobrinut će staklene posudice s poklopcem, koje sada mogu biti vaše za 24,99 kn! Za onu božićnu zvijezdu koju darujete mami svake godine, u Intersparu nađite teglicu po cijeni od 19,99 kn.

 

5.) Metro

Share this article

Lucija Markić ima 22 godine i studentica je treće i četvrte godine Poslovne ekonomije EFZG-a. Nema previše slobodnog vremena, ali kad bi ga imala provodila bi ga gledajući filmove. Iskreno uživa pisati članke za Manager, a kad ne volontira radi na garderobi jednog poznatog zagrebačkog noćnog kluba i sretno je zaljubljena.

Facebook Comments