Gdje na ljetovanje? Gdje dočekati Novu godinu? Svi ćemo se složiti da su to dva učestala pitanja koja nam svake godine zadaju istu muku. S obzirom, (i srećom) da smo prvo pitanje već prošli, istražili smo lokacije za doček kako bi vam sačuvali živce za veće probleme.

Zagreb

Za sve ljubitelje elektronske glazbe u sklopu Croatia Music Weeka u organizaciji ULTRA Europe, Novu godinu možete dočekati uz jednog od najboljih svjetskih DJ-a Armina van Buurena. Cijena ulaznica iznosi 100 kn.

Radio 101 i promotorski kolektiv Yema u suradnji sa Tvornicom kulture sada već tradicionalno organiziraju doček, a u funkciji će biti i Veliki i Mali pogon. Veliki pogon nudit će selekciju najvećih hitova od 80-ih do danas, dok će Mali pogon odzvanjati zvukovima Indie rocka i elektro hitova. Cijena ulaznica iznosi 50 kn. Za grupne ulaznice posebna ponuda – na četiri kupljene ulaznice, peta je na poklon.

Do objavljivanja ovoga članka još nije bilo poznato tko će nastupati na glavnom zagrebačkom trgu, ali ne sumnjamo da će biti dobra zabava. Na Europskom trgu svirati će Eddy Ramich & Rainer Trüby.

Rijeka

Riječane će na Korzu u Novu 2017. godinu uvesti naš popularni kantautor Zlatan Stipišić Gibonni. Uz njega nastupit će i Izet i Borgie, En Face i Belfast Food. Mnogobrojni izvođači različitih žanrova ponudit će za svakoga po nešto, ne sumnjamo u dobru zabavu.

Zadar

Zadrani će moći dočekati Novu godinu na nekoliko lokacija, a glavni izvođači bit će na Narodnom trgu. Za dobru atmosferu pobrinut će se klapa Intrade i Tomislav Bralić te Ivan Zak.

Split

Ne sumnja se da će na splitskoj Rivi biti osiguran vrhunski doček koji svake godine okupi tisuće ljudi. Ove godine Splićane će zabavljati domaćin Petar Grašo i grupa Buđenje.

Osijek

U Osijeku će se održati dva dočeka na otvorenom – na Trgu Ante Starčevića i doček u sklopu Adventa u Tvrđi. Tko je zadužen za atmosferu na glavnom gradskom trgu još nije poznato, dok će na Tvrđi Osječane zabavljati grupa Vigor.

I na trgovima glavnih gradova naših susjeda bit će osigurana odlična zabava. U Sarajevu će pjevati Dino Merlin, Beograd će zabavljati kultni bendovi Plavi orkestar i Bajaga i Instruktori, dok će Učiteljice biti zadužene za dobar provod u Ljubljani. Iako nije glavni grad Crne Gore, spomenut ćemo da u Budvi za doček pjeva Željko Joksimović.

Share this article

Katarina Čutura studentica je Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Osim učenja, svoje slobodno vrijeme provodi kao članica-volonterka udruge HSA u timu Manager. Voli dobre knjige, druženje sa prijateljima, izlaske, šetnje i putovanja. Želja joj je proputovati Azijom.

Facebook Comments