Navikli smo već negdje u ovo vrijeme dočekati barem dva jaka imena nadolazećeg INmusic festivala, koji će se održati od 25. do 27. kolovoza 2018. godine, a s time i obavijest o dragom nam blagdanskom paketu.

Iako iznova mislimo kako ne mogu nadmašiti prošli festival, njima to uspijeva i najranijim najavama. Ove će godine tako jarunske pozornice preuzeti zasad najavljeni Queens of Stone Age i Skunk Anansie!

Queensima ovo neće biti prvi nastup u Hrvatskoj, no premijerno će nastupiti na INmusicu. Posljednji nastup u Hrvatskoj održan je također u organizaciji INmusic tima u Zagrebu u lipnju 2014., a na nadolazeće trinaesto izdanje festivala donijeti svoj prepoznatljiv pustinjski rock. Bend je osnovao Joshua Homme nakon raspada legendarnog Kyussa 1996. godine u Palm Desertu u Kaliforniji. Za vrijeme dugogodišnje glazbene karijere, ostvarili su velike uspješnice na sceni svojim beskompromisnim zvukom i suradnjama s najvećim rock facama današnjice –Dave Grohlom, Alex Turnerom, Trent Reznorom, Elton Johnom, Mark Laneganom, i drugima. Tome svjedoče rasprodani koncerti diljem svijeta, kao i  šest Grammy nominacija. Na trinaestom INMusicu premijerno će izvesti svoj posljednji, sedmi studijski album, objavljen u kolovozu ove godine, „Villains“. Očekivanja od ovih rockera su zaista velika!

A Skunk svoje obećanje nisu prekršili! Nakon iznenadnog otkazivanja koncerta, tek sat vremena prije nastupa zbog iznenadne bolesti pjevačice Skin, Britanci se vraćaju na trinaesto izdanje festivala. Osnovani 1994. godine, iza sebe su nizali uspjeh za uspjehom, čemu svjedoče broje nominacije i priznanja, preko 5 milijuna prodanih albuma i 7 rasprodanih svjetskih turneja. Godine 2004. uvršteni su u Guinnessovu knjigu britanskih hit singlova i albuma kao jedan od najuspješnijih britanskih izvođača u posljednjih 50 godina. Kao kod gotovo svakog benda, tako je i kod njih došlo do povremenog prekida i razilaženja 2002. godine, no već 2009. ponovo su oformili isti bend te nakon dva tajna londonska povratnička koncerta nastavili prašiti istim ritmom kao prije. Iza sebe imaju šest studijskih albuma, a posljednji, ‘Anarchytecture’ izašao je u 2016. godini

I ove godine, uz poklon OTP banke, blagdanski paket INmusic festivala sadrži najpovoljniji i nezaobilazni festivalski starter-pack. Uz glavni „sastojak“ festivalskog paketa, trodnevnu ulaznicu za trinaesto izdanje, blagdanski paket INmusica u svojoj šarenoj kutiji donosi još vrijednih poklona. OTP banka u svakom blagdanskom paketu poklanja vaučer u iznosu od 100 kuna za izradu ili nadopunu MasterCard® contactless prepaid kartice OTP banke koja omogućava najbrže plaćanje na festivalu, dok INmusic festival poklanja jedinstveno dizajniranu festivalsku majicu za vjerne posjetitelje. INmusic blagdanski paket u prodaji je od 16. studenog do 31. prosinca 2017. godine ili do isteka zaliha. Blagdanske pakete po početnoj cijeni od 399 kuna (+ troškovi dostave) moguće je kupiti putem službenog INmusic web shopa ili u Dirty Old Shopu u Zagrebu.

Podsjetimo još jednom kako će se trinaesto izdanje INmusic festivala održati od 25. do 27. lipnja 2018. godine na dobro poznatoj i omiljenoj lokaciji – jarunskom Otoku mladosti u Zagrebu!

Share this article

Lea Medica studentica je treće godine novinarstva na Fakultetu političkih znanosti. Njezina ljubav prema novinarstvu seže iz ranih srednjoškolskih dana, stoga ne čudi što se već prve godine fakulteta priključila veselom i radišnom timu novinara Managera. Vrlo je komunikativna, otvorena i vedra osoba. Voli glazbu i dobar dio vremena posvećuje kulturnom uzdizanju (najviše odlascima na koncerte, ali dobrim kazališnim predstavama, izložbama).

Facebook Comments