Pojam festivala u Hrvatskoj već je odavno poznat, no svi znamo da se uz njih vežu i enormne cijene.  Ovoga puta, riječ je o potpuno besplatnom festivalu – Torpedo student festivalu.

Studentski život je osim učenja zasigurno i razdoblje gdje se najviše putuje, provodi i zabavlja. Da je to tako, svjedoče i organizatori ovogodišnjeg Torpedo student festivala. Nakon sedam godina uspješno organiziranog student Day festivala u Rijeci, organizatori su odlučili proširiti svoju ideju te će se ove godine festival održati u Zagrebu i Splitu. Zagrebačka publika na svoje će doći već 27. svibnja na Zagrebačkom velesajmu, a zabavljat će ih mnoga poznata imena među kojima su Urban&4, Dječaci i Radio Luxemburg. U Splitu će se festival održati 10. lipnja. Torpedo festival ide u korak s tehnologijom, pa se tako ulaznice mogu preuzeti putem istoimene besplatne mobilne aplikacije. Ulaznice će se moći preuzeti tjedan dana prije festivala, a osim same ulaznice, aplikacija će posjetiteljima omogućavati i brojne popuste.

Spoj mladih, dobre glazbe i tehnologije ne može zvučati loše. Nadamo se da ste već rezervirali datum u svojim rokovnicima, ne zaboravite preuzeti aplikaciju i dobro se zabaviti pred kraj semestra.

Share this article

Katarina Čutura studentica je Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Osim učenja, svoje slobodno vrijeme provodi kao članica-volonterka udruge HSA u timu Manager. Voli dobre knjige, druženje sa prijateljima, izlaske, šetnje i putovanja. Želja joj je proputovati Azijom.

Facebook Comments