Ako ste mislili da smo zaboravili na rubriku „Što se kuha u našoj kuhinji“, varate se. Razlog zašto recept ide danas je“ BUS konferencija – Business u sportu“ koja se u subotu održala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Osim odličnih predavača i atmosfere, članice Hrvatske studentske asocijacije potrudile su se da nijedan sudionik ne ostane gladan. U nastavku ti donosimo recept za kanape sendviče koji osim lijepog izgleda i finog okusa, također su i cjenovno prihvatljivi.

SASTOJCI

·         jedno pakiranje krekera

·         10 dag kobasice

·         ½ kg svježeg sira

·         1 kiselo vrhnje

·         sol

·         kiseli krastavci/masline/cherry rajčica

Svježi sir, kiselo vrhnje i malo soli zajedno pomiješaj dok ne dobiješ kompaktnu smjesu. Sol stavljaj po želji. Na tanjur posloži krekere te na svaki stavi šnitu kobasice i smjesu od svježeg sira. Smjesu možeš stavljati s kalupom ili vrećicom za šlag, ali i sa žlicom. Ponovi postupak, stavi još jedan kreker, kobasicu i smjesu te na vrh postavi kiseli krastavac, maslinu ili cherry rajčicu.

Ako nisi uhvatio BUS i tako propustio kanapee, napravi ih kod kuće, sigurno ćeš uživati.

Redakcija Managera želi ti dobar tek!

Share this article

Katarina Čutura studentica je Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Osim učenja, svoje slobodno vrijeme provodi kao članica-volonterka udruge HSA u timu Manager. Voli dobre knjige, druženje sa prijateljima, izlaske, šetnje i putovanja. Želja joj je proputovati Azijom.

Facebook Comments