Za sve koji žele saznati više o studiranju na inozemnim sveučilištima i fakultetima, odlučili su semestar ili pak cijelu akademsku godinu provesti u nekoj drugoj zemlji ili samo žele upoznati nove kulture i običaje, Ured za međunarodnu suradnju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu u četvrtak, 18. siječnja 2018. godine organizira Međunarodni sajam mobilnosti 2018. simpatičnog naziva: Razmijeni se!
Program ovog sajma obuhvatit će edukativna i zanimljiva predavanja, razgovore te predstvaljanja na kojima će sudjelovati više od 100 međunarodnih partnerskih institucija EFZG-a za razmjenu za studijski boravak. Samo neki od istaknutih gostiju bit će bivši studenti Ekonomskog fakulteta Tomislav Perk i Luka Bulić, a sudjelovat će i Sveučilište u Zagrebu s brojnim bilateralnim stipendijama.
Program će se odvijati na tri lokacije na Ekonomskom fakultetu:
• u Kongresnoj dvorani od 10 do 11.30 sati gdje će Ured za međunarodnu suradnju predstaviti ERASMUS+ i druge vrste stipendija, a Tomislav Perko, bivši student i poznati globtrotter, će nam približiti putovanja iz različitih perspektiva,
• u Kefi od 12 do 13.30 sati održat će se ERASMUS+ KEFA KAFÉ s Lukom Bulićem, bivšim studentom koji će na informativan i zabavan način porazgovarati s bivšim stipendistima koji su iskusili razmjenu u zanimljivim zemljama,
• u predvorju Kongresne dvorane i u Chillin’ zoni od 10 do 14 sati odvijat će se EFZG International Mobility Fair: bit će postavljeni štandovi po zemljama s promotivnim materijalima partnerskih institucija i studentima prezenterima, gdje ćete moći upoznati kolege koji su bili u tim zemljama na razmjeni i saznati iz prve ruke bitne informacije.
Ako još nisi, požuri s prijavom i saznaj sve što te uvijek zanimalo o studiranju u inozemstvu!
Link za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDlsA2YohSYXdwSORTo3Tr1D7e_MeZGj0BTG8Ed3y46dJIcg/viewform

 

Facebook Comments