Zanima te turizam? Htio bi se detaljnije informirati o mogućnostima koje ti turizam pruža? Želio bi naučiti nešto novo i pritom se dobro zabaviti?

Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta – USTEF i ove godine okuplja zaljubljenike u turizam, studente sličnih interesa te ih poziva na ovogodišnju konferenciju „Tour de Tourism.“ Svrha ovogodišnjeg projekta potaknuti je studente na stvaranje interesa i želje za turizmom na način da im se ukaže na raznovrstan i šarolik spektar mogućnosti u turizmu te na prednosti koje ono pruža.
„Tour de Tourism“ započet će jednodnevnom besplatnom konferencijom čija je svrha provesti studente kroz široki spektar mogućnosti koje turizam nudi. Konferencija će se sastojati od zanimljivih predavanja izabranih predavača iz raznih područja turizma te interaktivne radionice koja će se održati po završetku svih izlaganja. Ove godine, naglasak projekta je na promicanju interdisciplinarnosti turizma, stoga će studenti imati prilike upoznati se s temama vezanim uz područja iz: novinarstva, IT-a, putovanja, hotelijerstva, turističke agencije i MICE-a. Na taj će se način studenti imati prilike upoznati s današnjim izazovima koje turizam pruža.

Konferencija će se održati 16.12.2017. u subotu, s početkom u 10h na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, u dvorani 3. Uz mnoštvo zanimljivih predavača, sudionike očekuju i raznovrsni nagradni natječaji te pregršt vrijednih nagrada, certifikat kao potvrda sudjelovanja na konferenciji te šećer na kraju, mogućnost odlaska na jednodnevni izlet u Klagenfurt 17.12.2017.
USTEF poziva sve ljubitelje turizma da se odazovu u što većem broju, a sve potrebne informacije u vezi samog eventa možete saznati na službenom Facebook eventu projekta kao i na službenoj Facebook stranici USTEF-a.

Share this article

„Manager“ je međunarodni studentski poslovni list osnovan početkom svibnja 1995. godine kao jedan od glavnih projekata Hrvatske studentske asocijacije (HSA). Već više od 20 godina dokaz je odlične suradnje s interesnim skupinama i širenje mreže mladih, ambicioznih ljudi.

Facebook Comments