Prvi put u povijesti najvećeg open air festivala u Hrvatskoj, sve službene festivalske ulaznice su rasprodane! Ovaj će tjedan započeti s najboljom domaćom i svjetskom glazbom na  jarunskom otoku. INmusic i ove godine, osim odličnog line upa, predstavlja niz spektakla koje će oduševiti sve posjetitelje.

Trideset metara visoka replika Teslinog tornja, izgrađena 2016. godine povodom jedanaestog izdanja INmusic festivala kao suvremeni podsjetnik na Teslin neostvareni ideal – pružanje besplatne i neograničene energije za cijelo čovječanstvo, a ove godine ima još veći značaj, kako za festival tako i za povijest ovog tornja. Naime, originali povijesni Teslin toranj nalazio se na Long Islandu u državi New York te je srušen prije točno 100 godina, u srpnju 1917. Prošle godine INmusicov Teslin tornja bio je u znaku Davida Bowieja, glazbenog genijalca čiji je utjecaj na glazbu 20. stoljeća paralelan utjecaju Tesle na znanost, a ove će godine, uz Bowieja i jedinstvenu audio-vizualnu projekciju Ivana Slipčevića, publika uživati u povijesti rock glazbe te se prisjetiti cijelog niza autora koji su oblikovali suvremeni glazbeni krajolik.

Iza tornja, organiziran je i sedmodnevni kamp smještaj za sve posjetitelje koji su kupili svoje kamperske ulaznice. Unutar kampa osigurana je topla voda, mogućnost punjenja mobitela i wireless internet, trgovina te je osiguran prostor za čuvanje osobnih stvari. Kamp je već ugostio prve posjetitelje, a otvoren je od 12 sati 16. lipnja do 12 sati 23. lipnja.

Uza sve to, INmusic festival nudi i nekoliko uzbudljivih izleta na Plitvice i kajaking Mrežnicom, avanturu biciklima po Medvednici te jedinstven razgled Zagreba uz pratnju stručnog vodiča.

Kamperi će također uživati u radionicama joge, kupanju te svim sadržajima Jaruna – odbojka i rukomet na pijesku, mali nogomet, skate park, rolanje, vožnja biciklima, jedrenje na dasci, veslanje, jahanje, stolni tenis, viseća kuglana, mini golf, badminton mnoštvo drugih aktivnosti koje nudi zagrebački Jarun.

Uspješna praksa bezgotovinskog i beskontaktnog plaćanja na festivalu se nastavlja, I ove godine OTP banka kao sponzor #12 INmusica omogućuje na festivalu i pripadajućem kampu  plaćanje INmusic festivalskom karticom, MasterCard® contactless karticama OTP banke, ali i svim ostalim MasterCard® i Maestro® beskontaktnim karticama. Svi koji nemaju svoju MasterCard®beskontaktnu karticu mogu služiti INmusic festivalskim karticama koje je moguće kupiti na svim festivalskim TOP-UP lokacijama. Nadoplata festivalskih kartica bit će moguća na svim TOP-UP lokacijama, dok će se MasterCard® contactless prepaid kartice OTP banke moći nadopunjavati na posebnom TOP-UP pointu OTP banke na festivalskoj lokaciji. Trenutno stanje festivalske TOP-UP kartice vidljivo je na računu koji se izdaje pri svakoj nadopuni kartice. Na mjestu za nadoplatu kartice moći ćete i vratiti nepotrošena sredstva, uz račun dobiven prilikom kupovine festivalske kartice. Povrat novca na festivalu moguć je prije njegova zatvaranja (22. lipnja u 05:00h) ili  u svim poslovnicama OTP banke diljem Hrvatske od utorka 27. lipnja do utorka 4. srpnja 2017., uz predočenje osobne iskaznice ili putovnice i računa izdanog pri kupovini festivalske kartice.

Share this article

Lea Medica studentica je treće godine novinarstva na Fakultetu političkih znanosti. Njezina ljubav prema novinarstvu seže iz ranih srednjoškolskih dana, stoga ne čudi što se već prve godine fakulteta priključila veselom i radišnom timu novinara Managera. Vrlo je komunikativna, otvorena i vedra osoba. Voli glazbu i dobar dio vremena posvećuje kulturnom uzdizanju (najviše odlascima na koncerte, ali dobrim kazališnim predstavama, izložbama).

Facebook Comments