Većina nas u novu godinu ulazi s mnogo planova i novogodišnjih odluka. No iako smo sebi obećali ići u teretanu, zdravije se hraniti ili više vremena posvetiti hobijima koje volimo, uvijek postoji trenutak kada na sve to zaboravimo pa dan provedemo u krevetu gledajući serije, a sebi samo utješno kažemo: „Ma sutra ću!“

Postoji mnogo načina da iskoristimo tehnologiju i tako sebi olakšamo život. Jedan od njih su i aplikacije koje nam pomažu da ostanemo motivirani i zaista obavimo neki zadatak. Ne dopustite da vam novogodišnje odluke traju koliko i novogodišnja euforija i instalirajte neku od aplikacija s popisa:

1. Be Focused

Ova aplikacija koristi tehniku obavljanja poslova dijeljenjem istih u kraće intervale od 25 minuta uz pauze od jedne minute. Zadatke koje ne volite obavljati, ova aplikacija će učiniti zabavnijima i stvoriti prividno kraće vrijeme trajanja istih.

2. iWish

Pomoću ove aplikacije možete kreirati vlastitu listu želja i ciljeva, bilježiti ih, spremati ideje i stvarati nove planove. Također možete voditi bilješke o zadacima koje trebate ispuniti ili ste ih već ispunili.

3. I Am

Svakom od nas ponekad je potrebna neka lijepa riječ kako bi lakše obavili neki posao. Aplikacija I Am na dnevnoj ili tjednoj bazi šalje vam poruke ohrabrenja. Iako zvuči pomalo sladunjavo, ponekad je rečenica ohrabrenja sve što vam je potrebno da obavite neki posao ili samo nastavite sa svakodnevnim aktivnostima.