Što roboti imaju s rastućom nezaposlenošću? Kako to da čak polovici poslova u svijetu prijeti zamjena robotom i je li to zastrašujuće kako zvuči? Na ta i slična pitanja odgovorit će konferencija ‘People’ koja će se održati u Kraš Auditoriumu u Zagrebu  4. svibnja.

Konferencija u goste dovodi tri uvažena stručnjaka za navedena područja – Carsten Beck iz Danskoga Instituta za budućnost održat će predavanje o robotici i automatizaciji radnih mjesta, dok će Marjaana Manninen, savjetnica iz Finskoga odbora za obrazovanje, s prisutnima podijeliti svoja iskustva o uvođenju novog obrazovnog modela koji za cilj ima odgojiti radnike prilagođene promjenama u budućnosti.

Švedska je već uvela šestosatno radno vrijeme i stručnjaci se slažu da je produktivnost radnika izraženija nego tijekom klasičnoga, osmosatnog radnog vremena. O toj gorućoj temi govorit će švedska parlamentarka Annika Lillemets, jedna od najvećih kritičara švedske vlade.

Osim regularnih kotizacija Infoarena nudi i Young&Eager kotizacije po povoljnoj cijeni čime se želi osim stručnjaka privući i studente, mlade profesionalce te sve zainteresirane da sudjeluju u ovom interaktivnom događaju i nauče kako uspješno ostvariti suživot s umjetnom inteligencijom i ostalim novim trendovima u svakodnevnom poslu.

Sve informacije i obrazac za registraciju: http://infoarena.hr/people-conference-zagreb-2017/

Pridružite se i na Facebooku: https://www.facebook.com/LIFEConferences/?hc_ref=SEARCH&fref=nf

Iva Trčić

Business Communication Specialist

Infoarena

Share this article

„Manager“ je međunarodni studentski poslovni list osnovan početkom svibnja 1995. godine kao jedan od glavnih projekata Hrvatske studentske asocijacije (HSA). Već više od 20 godina dokaz je odlične suradnje s interesnim skupinama i širenje mreže mladih, ambicioznih ljudi.

Facebook Comments