Preuređeni Branimir centar postao je novi i jedinstveni koncept urbanog odredišta u središtu Zagreba – Branimir mingle mall sada u vlasništvu Supernova grupe. Ova je investicija bila vrijedna pet milijuna eura, a radi se o jedinstvenom projektu na hrvatskom tržištu. Kompletna rekonstrukcija trajala je otprilike dvije godine, a osim potpunog preuređenja interijera, preuređen je i eksterijer, uključujući i tri razine garaže.

Osim već postojećeg najposjećenijeg kina u Zagrebu – Cinestar Branimira i casina Wettpunkt, posjetitelji od sada mogu koristiti ponudu OrlandoFit fitness centra. U posebnoj ponudi od sada mogu uživati svi gastroljupci. Od noviteta na hrvatskom tržištu u Branimir mingle mall-u sada se nalazi slovenski burger lanac Lars&Sven burgers i Manga Sushi bar, a ljubitelji slastica uživati mogu ponudi Biberon Cakesa.

“Naša ponuda uključivat će petnaest različitih jela i to u mesnim, vegetarijanskim, veganskim i bezglutenskim varijantama. Nadamo se da će i Zagrepčani kao i posjetitelji ovoga grada prepoznati našu kvalitetu i uživati u ukusnim obrocima te se uključiti u naš posebni donacijski program – Darujmo lokalno.” rekao je na otvorenu Branimir mingle mall-a Primož Novak, vlasnik Lars&Sven burger bara.

Facebook Comments