Godina još nije došla kraju, u mislima nam se i dalje vrte odlične uspomene s ovogodišnjeg #11 INmusica, ali organizatori već sada najavljuju novi trodnevni spektakl. Na konferenciji za novinare najavljen je povratak velikana, kanadskih indie rockera Arcade Firea. Iza benda Arcade Fire stoje četiri hvaljena studijska albuma koje prati poduži popis osvojenih prestižnih nagrada i glazbenih postignuća. Nakon 5 godina, ponovo se vraćaju na dobro im poznati teren pred publiku INmusica. Organizatori ističu da će ovako rana objava nastupa Arcade Firea učvrstiti veliku međunarodnu relevantnost programa INmusic festivala te time potvrditi INmusic kao najvažniji kulturno-turistički događaj u Hrvatskoj.

Osim toga, na konferenciji je obznanjeno kako se od 10. studenog ponovo mogu kupiti blagdanski paketi INmusica, prepuni odličnih iznenađenja! Ožujsko pivo tako poklanja dvije limenke Žuje, OTP banka osigurava vaučer u iznosu od 100 kuna za izradu ili nadopunu MasterCard® beskontaktne prepaid kartice OTP banke, a INmusic festival u paket dodaje festivalsku majicu s originalnim dizajnom i najpovoljniju trodnevnu festivalsku ulaznicu za dvanaesto izdanje omiljenog festivala. Blagdanski paketi su prodaji od 10. studenog do 31. prosinca 2016. godine ili do isteka zaliha. Količina blagdanskih paketa je ograničena!

INmusic blagdanske pakete po cijeni od 369 kuna (+ troškovi dostave) moguće je kupiti putem službenog INmusic webshopa ili u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Ulaznice za INmusic festival #12 također su dostupne putem službenog webshopa festivala po cijeni od 299 kuna (+ troškovi transakcije) za trodnevnu festivalsku ulaznicu i 200 kuna (+ troškovi transakcije) za sedmodnevnu kampersku ulaznicu. Ovo je prilika koja se ne propušta s obzirom na ovako dobru prvu najavu festivala.

Podsjećamo, #12 INmusic festival održat će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na predivnoj i posjetiteljima dobro poznatoj lokaciji – Otoku hrvatske mladeži zagrebačkog jezera Jarun.

Svakako nas i dalje pratite jer uskoro stiže još novosti! 🙂

Share this article

Lea Medica studentica je treće godine novinarstva na Fakultetu političkih znanosti. Njezina ljubav prema novinarstvu seže iz ranih srednjoškolskih dana, stoga ne čudi što se već prve godine fakulteta priključila veselom i radišnom timu novinara Managera. Vrlo je komunikativna, otvorena i vedra osoba. Voli glazbu i dobar dio vremena posvećuje kulturnom uzdizanju (najviše odlascima na koncerte, ali dobrim kazališnim predstavama, izložbama).

Facebook Comments