Jedan od najpoznatijih modela mobilnih telefona Nokia 3310 vratio se na tržište. Novi model podržava 2G (a neki modeli na zahtjev korisnika i 3G), a dostupna je u četiri mat boje: žutoj, crvenoj, plavoj i sivoj. Za razliku od prethodnika nova interpretacija legendarne Nokije ima 2,4-inčni ekran u boji, novu srebrnu tipkovnicu s više razmaka između tipki, kameru od 2 megapiksela te Bluetooth podršku.

Sjećate li se vremena kad ste iz kuće izlazili bez punjača? Nova Nokia 3310 može se pohvaliti baterijom koja u standby režimu radi do 31 dan,  6,5 sati razgovora i do 27 dana vremena čekanja.

Iako se Nokia ove godine vratila na tržište pametnih telefona, najveća atrakcija na ovogodišnjem Mobile World Congressu u Barceloni bila je nova inačica Nokije 3310. I dok je ista u nekim zemljama u prodaji već duže vrijeme, u Hrvatskoj se pojavila u lipnju ove godine. Najavljena cijena kretala se oko 49 eura (367 kuna), no čini se da je zbog visoke stope PDV-a, a vjerojatno i drugih razloga, cijena ipak nešto veća (oko 489 kuna). Još se stignete uvjeriti u napredne postavke novog modela te svoj mobilni telefon zamijeniti kultnim mobitelom za početak nove akademske godine. I za kraj, ono što naravno nismo zaboravili, igrajte legendarnu igricu Snake! Vjerujemo da se poput članova naše redakcije sjećate svog rekorda.

Share this article

Dea Derjanović (DEA) nije agencija za suzbijanje droga nego studentica četvrte godine Poslovne ekonomije EFZG-a. Demonstratorica je na Katedri za marketing i strastveni zaljubljenik putovanja. Svaki slobodan trenutak koristi kako bi mogla negdje otputovati, a želja joj je obići cijeli svijet. Već četiri godine uči ruski, a u slobodno vrijeme uči bočno parkiranje, bilo kakvo parkiranje.

Facebook Comments