Današnji dan nije mogao bolje započeti! Vijest kako Nick Cave nakon deset godina ponovo dolazi na jarunsku pozornicu bila je najveće iznenađenje dana, a moguće i godine. Iako je glazbenik nedavno održao dva vrhunska koncerta u Beogradu i Ljubljani, oni koji nisu uspjeli do svojih ulaznica i propustili koncerte, sada mogu odahnuti.

Uz pratnju vjernih The Bad Seedsa, zajedno preko trideset godina neumorno rockaju glazbenom scenom i zasluženo nose titulu jednih od  najutjecajnijih rock sastava našeg doba. Bend ne treba pretjerano predstavljati jer čine neizbrisivi trag u glazbenoj povijesti. Posljednjim albumom “Skeleton Tree”, i turnejom povodom istog, Cave je posjetio Beograd i Ljubljanu, preskočivši Zagreb, no brige nema jer headlineri #13 INmusica nakon deset godina ponovo će oduševiti publiku. Sa Skeleton Tree uozbiljili su posve novi zvuk, emociju i nezaboravan nastup uživo.  Osim njega, u svibnju ove godine izdan je i limitiran deluxe box set Lovely Creatures koji kroz 45 odabranih i remasteriranih pjesama slavi 30 godina karijere i tridesetak odabranih live snimaka nastupa, a  među kojima je i izvedba pjesme “Into My Arms” upravo sa INmusic festivala iz 2008. godine. Povratak veličanstvenog Nick Cavea i njegovih The Bad Seedsa bit će u najmanju ruku spektakl koji se NE smije propustiti!

Nick Cave & The Bad Seeds kao drugi objavljeni headlineri INmusic festivala #13 pridružuju se već impozantnom line-upu trinaestog izdanja INmusic festivala na kojemu će nastupiti i Queens Of The Stone Age, David Byrne, Skunk Anansie, Frank Carter & The Rattlesnakes, uz mnoga druga imena koja će tek biti objavljena.  INmusic festival #13 održati će se na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. lipnja 2018. godine uz podršku OTP banke Hrvatska koja i u 2018. godini omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su isključivo putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 399 kuna (+troškovi transakcije), kao i sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna (+troškovi transakcije), a u prodaji putem službenog webshopa i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) je i ograničeni broj INmusic blagdanskih paketa po cijeni od 449 kuna (+troškovi obrade), a u kojemu se uz najpovoljniju trodnevnu festivalsku ulaznicu nalaze i poklon vaučer OTP banke s pologom od 100 kuna te posebno dizajnirana festivalska majica.

Share this article

Lea Medica studentica je treće godine novinarstva na Fakultetu političkih znanosti. Njezina ljubav prema novinarstvu seže iz ranih srednjoškolskih dana, stoga ne čudi što se već prve godine fakulteta priključila veselom i radišnom timu novinara Managera. Vrlo je komunikativna, otvorena i vedra osoba. Voli glazbu i dobar dio vremena posvećuje kulturnom uzdizanju (najviše odlascima na koncerte, ali dobrim kazališnim predstavama, izložbama).

Facebook Comments