Ponuda karaoka u gradu poprilično je slaba, jer se organiziraju vrlo rijetko, negdje čak jednom mjesečno, a negdje samo kao posebno organizirani event. Nekada je u Zagrebu izbor kafića s karaokama bio bogatiji. Poznati karaoke klubovi bili su Dublin Pub na Maksimirskoj, Movie Pub na Savskoj cesti, Baredo u centru grada te brojni drugi, no danas se situacija dosta promjenila, stoga ne čudi da je naša potraga spala na samo tri kafića koji nude najbolje karaoke u gradu. Ovo su tri najposjećenija kafića, koji vam omogućuju da postanete zvijezda karaoka na jednu večer, nisu rangirana po važnosti već po slučajnom odabiru. Tako su i preferencije individualne te je zapravo najbitnije dobro se zabaviti.

Karaoke Club Praćka

Na adresi Dalmatinska 14, svakodnevno osim nedjelje od 21:00 možete uživati u karaokama jer je klub Praćka zapravo Karaoke Club. Svakim danom ima mnogo poklonika koji traže svojih 5 minuta slave. Ukoliko se ne bojite javnog nastupa te volite zabavljati svoje prijatelje i sve prisutne, ovaj klub je potpuni pogodak za vas. Stoga naoružajte se hrabrošću, budite praćka i pogodite ljude u srce svojim nastupom.

Hangout Bar

Svake srijede od 20:00 sati u Tomićevoj na kućnom broju 5a, u samom srcu grada, možete prisustvovati karaoke showu u Hangout Baru. Dobra atmosfera, raznoliki ljudi i kulture, zasigurno su jedan od brojnih razloga zašto posjetiti ovaj kafić ukoliko ste karaoke fan.

Zags Caffe

Horvaćanska 17a dobro je poznata adresa svih studenata, a i šire. Svake srijede tamo se bori mnogo mladih studenta iz domova u natjecanju „Najbolji glas Save“. Ovo je organizirano jer je srijeda dan za studente. No Zags Caffe također organizira karaoke i petkom i subotom. Na njihovim službenim Facebook stranicama možete doznati više o svim događanjima, te na vrijeme rezervirati svoje mjesto za mikrofonom.