Nakon niza uspješnih godina rada i mnoštva zadovoljnih gostiju, Monty’s Dog Hotel dobiva svoju mačju verziju pod nazivom Monty’s Cat Hotel. Igor i Ruby Montanari Knez, mladi bračni par iz Križišća, još jednom se upustio u pomalo neobičan, ali iznimno kreativan i koristan poslovni pothvat, na ponovno oduševljenje hrvatske javnosti, a posebice ljubitelja životinja.

Neobična poslovna ideja

Kroz razgovor s Igorom, osnivačem i vlasnikom ovih malih životinjskih oaza, uspjeli smo saznati odakle želja za otvaranjem hotela, ali i ključ uspjeha svakog posla. „Nakon 5 godina rada hotela za pse odlučili smo otvoriti hotel za mačke. Potreba za otvaranjem došla je iz brojnih upita za čuvanje mačaka koje smo dobivali tijekom godina rada hotela za pse. Hotel za mačke rijetka je pojava u svijetu, a posebice u Hrvatskoj. Odlučili smo zakoračiti u još jednu avanturu, baš kao i s hotelom i plažom za pse. Hotel je s radom tek započeo, pa o isplativosti još ne možemo govoriti. U svemu u životu uspijevamo zadržati pozitivan stav i dajemo 100 posto sebe u svakom poslu.. Uopće ne sumnjamo u uspjeh.“

Kao i sami osnivači, uvjereni smo u uspjeh ovog inovativnog poslovnog pothvata. Vlasnicima želimo puno sreće i uspjeha! Nadamo se da će svojim kreativnim i plemenitim idejama potaknuti one neodlučne da realiziraju svoje ideje, a četveronožnim ljubimcima pružiti odmor iz snova. Čak i kad nisu sa svojim vlasnicima.

Share this article

Nika Crnek studentica je četvrte godine Poslovne ekonomije na EFZG-u i novinarka Managera. Velika je ljubiteljica životinja, a najdraži su joj psi. Voljela bi otvoriti prihvatilište za nezbrinute životinje i svaki slobodan trenutak provoditi s njima. U slobodno vrijeme uči ruski, uživa u kineskoj hrani, a velika joj je želja živjeti u Amsterdamu.

Facebook Comments