Nakon godinu i pol postojanja, Miss Donut je i dalje naše omiljeno mjesto za uživanje u domaćim krafnicama i donutsima bez aditiva i pojačivača okusa. Koriste najfinije sastojke, pravi hrvatski maslac, brašno i svježa jaja. U ponudi se svakodnevno nalazi osam do deset vrsta krafni i donutsa. Krafne se izrađuju tijekom noći pa su uvijek svježe.

Malo upozorenje, zbog velike potražnje do popodnevnih sati krafnice nestaju pa preporučujemo posjet u jutarnjim satima kako biste si osigurali svoju krafnicu ili dvije uz kavu na terasi ili i u kafiću koji je pažljivo uređen. Ako želite nekome pokloniti više krafnica ili sami uživati u njima, web stranica kafića nudi mogućnost rezervacija koje se mogu podići na točan dan i sat. Na veće narudžbe za proslave i posebne trenutke, nude i popust. Moguće ih je i personalizirati, a minimalna narudžba je 24 komada.

Neke od naših omiljenih vrsta su Miss Oreo Cheesecake (krafnica punjena kremom od sira i posipana namrvljenim Oreo keksima), Miss Creme Bruleé (krema od vanilije i hrskava korica od šećera) i Miss Nutella (punjena s 30 grama sreće). Zvuči jako dobro, jelda?

Osim „klasičnih“ vrsta, tu se mogu probati i sezonske krafnice kao što je trenutno Miss Strawberry Cheesecake koja je u ponudi samo dva mjeseca. To je krafnica punjena kremom od sira sa svježim jagodama. Mljac! Jedna netipična krafnica je i Twist Baby, pletenica s glaziranom čokoladom i komadićima lješnjaka. Tijekom zime smo uživali u krafnicama iz standardne ponude u božićnom ruhu (Djed Mraz, Jelka i Poklon), ali i u Apple fritter, američkoj varijanti jabuke u šlafroku.

Zašto još volimo Miss Donut? U njemu vlada atmosfera doma zbog kombinacije klasičnog Ikeinog namještaja i komada s Hrelića. Kao i krafnice, i sam prostor kafića se mijenja ovisno o godišnjem dobu. Miss Donut u svojoj ponudi osim krafni nudi i milkshakeove i to one sa sladoledom, Oreo keksima, browniesima, jagodama i bananama, dok su u hladnije vrijeme u ponudi i tople čokolade s marshmallowsima, Jaffa keksima, napolitankama…

Novost ovoga proljeća su keksi (Miss Cookie) i soft ice sladoled (Miss Slatkač) koji se poslužuje s preljevom ili raznim dodacima. Također će se svakoga tjedna dijeliti jedan pa pratite Miss Donut na društvenim mrežama! Koje nam još novosti donosi omiljeni kafić s toplijim danima, nestrpljivi smo doznati. 🙂

Share this article

Katarina Belić studentica je 3. godine Poslovne ekonomije EFZG-a. U Manageru je već više od 3 godine, jedno je vrijeme bila i glavna urednica lista, a voli raditi na ostalim HSA projektima. Obožava društvene mreže, putovanja, noćne vožnje autom i prati svjetske modne trendove. Osim putovanja po svijetu, najveselija su joj ona u IKEA-u s kolegom Androm.

Facebook Comments