LEAP Summit najveća je internacionalna konferencija za mlade u jugoistočnoj Europi koja okuplja tisuće sudionika iz više od 40 zemalja svijeta.

Ako vas zanimaju nove tehnologije, digitalni marketing, digitalne teme, inovacije, poduzetništvo te inspirativne priče, nemojte odugovlačiti s prijavom. Prijave su u potpunosti besplatne, a prijaviti se možete do popunjenja mjesta na konferenciji.

Summit će se i ove godine održati u Zagrebu, na novoj lokaciji, Plaza Event Centru (Slavonska avenija 6/2) u kojem vas očekuje više od 100 svjetski poznatih predavača iz različitih industrija i kompanija.

Konferencija se sastoji od LEAP Summita koji se održava 29. i 30. ožujka te Pre-Summita na kojem će se 27. i 28. ožujka održati specijalizirane radionice, hackathoni, ideation natjecanja, bootcampovi i meetupovi.

Također vas očekuje i bogat neformalni program na kojem možete sklopiti nova poznanstva, povezati se s kolegama iz cijelog svijeta, ostvariti vrijedne poslovne kontakte te nikako nemojte propustiti internacionalni party program – FLEAP out.

Glavni sponzor LEAP Summita je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj.

Prijaviti se možete na: https://leapsummit.com/apply-now/, raspored predavanja dostupan je na: https://leapsummit.com/agenda/, a kako je to izgledalo prošle godine pogledajte u videu: