Hrvatska studentska asocijacija organizira drugu godinu zaredom konferenciju Business u sportu (BUS), koja je nastala s ciljem povezivanja sporta i businessa te je najveća sportska konferencija u Republici Hrvatskoj. Konferencija će se održati 10. ožujka 2018. godine u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu s početkom u 10 sati.
Konferencija Business u sportu projekt je Hrvatske studentske asocijacije te je prvi put održana 2017. godine. Tada je na konferenciji prisustvovalo oko 400 sudionika, 6 govornika, 18 panelista i 3 moderatora, a ove godine se očekuje i veći broj sudionika. Konferencija će se i ove godine održati kao kombinacija predavanja i interaktivnih panela, a očekuju vas i novi sadržaji. Izvrsnost projekta prepoznata je i od strane Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, stoga je projekt nagrađen Dekanovom nagradom.
Sudjelovanje na konferenciji je besplatno uz prethodnu prijavu na sljedećem linku: https://goo.gl/forms/BIt57bFuBmgTxYl63 . Sudionici će također moći sudjelovati u nagradnoj igri te osvojiti brojne vrijedne nagrade partnera, a sretni će dobitnici biti proglašeni nakon završetka službenog programa konferencije.
Hrvatska studentska asocijacija već više od 25 godina okuplja mlade, ambiciozne ljude različitih profila koje povezuje jedna stvar – žele više od studiranja. Upravo pod navedenim geslom tijekom svih ovih godina uspješno djeluje organizirajući projekte i radionice, istovremeno osposobljavajući studente za buduće zaposlenje obogaćujući ih novim znanjima i iskustvima.
Više informacija potražite na Facebook stranici konferencije. https://www.facebook.com/BUS.konferencija.HSA/

Share this article

„Manager“ je međunarodni studentski poslovni list osnovan početkom svibnja 1995. godine kao jedan od glavnih projekata Hrvatske studentske asocijacije (HSA). Već više od 20 godina dokaz je odlične suradnje s interesnim skupinama i širenje mreže mladih, ambicioznih ljudi.

Facebook Comments