U petak 16.12.2016. u zagrebačkom klubu Boogaloo održat će se  božićni koncert Make a wish s početkom u 20 sati. Budući da je ovo božićni koncert studenata za studente, jedino logično je da su onda i izvođači, pogodili ste – studenti!

Make a wish je projekt humanitarnog karaktera u organizaciji Ekonomske klinike, AIESEC-a, HSA,  Financijskog i Debatnog kluba te eSTUDENTa koji nastoji kroz organizaciju božićnog koncerta, humanitarne licitacije i tombole prikupiti potrebna sredstva kako bi se pomoglo Domu za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi sv. Franjo u Vugrovcu i udruzi “Zagrebački humanitarci” koja pomaže osobama slabijeg imovinskog statusa, samohranim roditeljima, djeci s poteškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom, te starijim i nemoćnim osobama sa svrhom poboljšanja kvalitete njihovih života.

Prikupljanje novčanih sredstava  odvijat će se kroz tri faze. Prva je putem licitacija poznatih osoba iz javnog i poslovnog svijeta  koja će se odvijati putem Facebook stranice događaja. Druga je putem prodanih ulaznica za koncert koje će se moći kupiti po cijeni od 20kuna na dvije lokacije:

1) Na Ekonomskom fakultetu od 10.00 do 15.00 sati

2) U Studentskom centru od 12.00 do 16.00 sati.

Zadnja je kupnjom tombole po cijeni od 10 kuna na kojoj možete osvojiti vrijedne nagrade kao što su bon za Room escape, tromjesečna članarina u teretani, ulaznice za Muzej iluzija i mnoge druge. Važno je napomenuti da je svaka tombola dobitna.

Vratimo zajedno djeci osmijehe na lica i učinimo da provedu blagdanske dane u veselju i sreći.

Više informacija pronađite na Facebook događaju:

https://www.facebook.com/events/169420823529424/

Share this article

„Manager“ je međunarodni studentski poslovni list osnovan početkom svibnja 1995. godine kao jedan od glavnih projekata Hrvatske studentske asocijacije (HSA). Već više od 20 godina dokaz je odlične suradnje s interesnim skupinama i širenje mreže mladih, ambicioznih ljudi.

Facebook Comments