Semestar je već počeo, knjižnice će nam ubrzo postati najbolji prijatelji, ali dok je sve to u bližoj budućnost za vas smo pripremili još jedno iznenađenje. Nakon tmurnih dana popraćenih padalinama u obliku snijega ili kiše napokon je svanulo sunce, a s njime i naša želja za izlascima. Hrvatska studentska asocijacija za vas je pripremila nezaboravan party u klubu ROKO  17.3., tj. već ovu subotu.

U suradnji s Captain Morganom uplovili smo u luku zabave i plesanja do ranih jutarnjih sati. S obzirom da studentski život s financijske strane i nije tako lagan, cijene pića bit će i više nego pristupačne. Ako želite presjeći s jednom kratkom, na šanku vas čekaju voćne rakije za samo 8 kuna,  a oni koji žele imat stol i bocu, nek se jave na 097 6592 000 i za 370 kn, boca Captain Morgana s 4 Coca-Cole je njihova.

Tijekom večeri zabavljat će nas DJ M8 uz strane, domaće i narodne hitove, tako da za svakog ima po nešto.  Suprotni spol nećete moći zavesti uz romantični sentiš, ali je baš zato ovo prilika da pokažete svoje plesne sposobnosti koje će biti još i bolje uz par čaša Captain Morgana.

Svoju kartu za samo 20 kuna možete kupiti od 12. do 16.3. na Ekonomskom fakultetu, od 11:00 do 15:00 sati, a ako vam je to predaleko ili živite u Studentskom domu Stjepan Radić onda se vidimo tamo od 16. do 17.3. u popodnevnim satima, točnije od 18:00 do 21:00 sati. Nemojte čekati zadnji dan jer je karta na ulazu 30 kuna, a to vam je jedna voćna rakija manje; zato trk na jednu od  lokacija i uzmi svoju kartu!

Posjetite našu službenu stranicu eventa na Facebook-u, HSA Presents: EKONOMIJADA – powered by Captain Morgan, te saznajte još detalja o partyju I obavezno kliknite GOING!

 

Facebook Comments