Sveučilište u Zagrebu i ove godine donosi mnoge prilike za studente koji žele više. Cilj mu je povezati profesionalce i studente, kao i startup timove i poduzeća. U skladu s tim pokrenut je program EIT Health,  za razvoj poslovanja i jačanje inovacijske zajednice.

Za studente i profesionalce koji su zainteresirani za područje zdravlja nedavno je otvoren poziv za Innovation Fellowship program StarShip. Program StarShip omogućuje motiviranim pojedincima da se kao dio interdisciplinarnih međunarodnih timova, uz edukaciju u razvoju inovacija, angažiraju na rješavanju problema koje su identificirala vodeća poduzeća u tom području. Rok za prijavu na ovaj program je 1. ožujka 2019 godine, a za prijavu su potrebi CV i motivacijsko pismo.  

Osim StarShipa, otvoreno i više Accelerator programa. Njihova je zajednička karakteristika podržavanje nastanka i rasta poduzetničkih poduhvata vezanih uz zdravlje. Accelerator ima mnogobrojne programe za poduzeća u ranoj fazi kao i u zrelijim fazama poduzeća. Neki od programa koji pokrivaju ranu fazu poslovanja su Jumpstarter, Health Venture Lab i InnoStars Awards.

Jumpstarter  je projekt kojem je cilj pomoći startupovima u ranoj fazi. Bit će organiziran kao kombinacija bootcampova i treninga za poduzetničke vještine. Rok za prijavu je 1. ožujka, a više informacija možeš pronaći na njihovoj stranici.

Heathcare aplikacija

Health Venture Lab nudi šestomjesečnu podršku na daljinu i uživo u obliku intenzivnog akceleracijskog programa. Prijaviti se mogu timovi čija će registracija tvrtke  biti dovršena za vrijeme trajanja programa se provodi u suradnji s GE Healthcare.
Rok za prijavu je 13. ožujka.

InnoStars Awards program je za startupove koji prije prijave već imaju registriranu tvrtku. Omogućuje podrška na putu prema tržištu i skraćenje vremena za izlazak na tržišteRok  za prijavu je 27. ožujka. 

Ukoliko ste prepoznali svoje ambicije u nekom od navedenih projekata, nemojte oklijevati jer se rok za prijave bliži. Omogućite si zanimljive edukacije i olakšajte si “zdravu” budućnost. 🙂

Facebook Comments