Harry Potter Halloween Party

U Metropolis klubu održat će se treći po redu Harry Potter Halloween party, party kojeg svi obožavatelji najpoznatijeg čarobnjaka zasigurno neće propustiti. Cijena ulaznice je 20 (bezjačkih) kuna, a kupnjom ulaznice imate mogućnost sudjelovati u tomboli kao i natjecati se u izboru za najbolju masku. Ulaznice možete kupiti u sustavu ENTRIO.HR ili na ulazu u Metropolis na dan eventa, 31. listopada.

Samo crnjaci

U Sax klubu glazbenika očekuje vas tematska predstava „Samo crnjaci i druge zločeste fore“. U vrijeme kad se ljudi vole praviti da ih vrijeđaju i najmanje sitnice poput komplimenta, napravljena je predstava sa zločestim forama kako bi se svi podsjetili da život ponekad treba gledati i sa smiješne strane. Nastupit će: Aleks Curać Šarić, Vlatko Štampar, Goran Vugrinec i Saša Turković. Smijeh do suza je zagarantiran!

Halloween u Muzeju iluzija

Posljednjeg dana listopada u Muzeju iluzija nešto očekuje i one najmlađe. Od 17 sati na rasporedu je dječji Halloween party s prilagođenim programom iluzionista, bezalkoholnim koktelima i, naravno, brojnim nagradama. Nakon 19 sati atmosfera postaje strašnija i mračnija, a bezalkoholni kokteli postaju alkoholni. Muzej će biti otvoren do 23 sata, a nemojte zaboraviti doći maskirani.

Edo Majka i Prikaze – Vintage Industrial

U užareni klupsku atmosferu Vintage Industriala vraća se Edo Majka. Na sam Halloween bit će prigodno obilježeno 18 godina od nastana hita „Prikaze“. Za nastup u Vintage Industrialu Edo najavljuje old school varijantu s DJ-em kako bi se opakim beatovima što bolje u mrači Halloween tulum. Cijena ulaznica u pretprodaju iznosi 70 kuna, dok će na sam dan koncerta za ulaznicu biti potrebno izdvojiti 90 kuna.