Ljeto je završilo, a nama se kao ni Massimu „nikud ne žuri“ s početkom izvršavanja svih fakultetskih obaveza. Još smo negdje u toplim ljetnim danima i rasplesanim noćima. Da vam olakšamo zadržati ljepotu ljeta, donosimo nekoliko lokacija na kojima možete plesati.

Plesni studio Escape nudi škole plesa na 5 lokacija u Zagrebu, u Šubićevoj ulici, u Palmotićevoj ulici, Avenija Dubrava, Cvjetno naselje, Sesvete i Jarun.  Raznovrsni program plesnih stilova pod vodstvom kvalitetnih i iskusnih pedagoga uključuje treniranje jazza lyrical, klasičnog baleta, hip-hopa, urban fusion dance, ladies jazza, breakdanca i fitnessa.  Ukoliko vam plesanje ide malo bolje, unutar Escape plesnog studia možete trenirati za plesanje u spotovima, na koncertima i sličnim medijskim nastupima.

Plesni centar Zagreb by Nicolas nudi grupne tečajeve latino plesova, salse, hip-hopa, swing plesova i tanga. Nalaze se u Ozaljskoj ulici, a svoje sate možete organizirati kao individualnu poduku, brzi tečaj ili ako imate drugačije preferencije – tečaj za mladence.

Buena Vista club nudi mogućnost poduke društvenih plesova. Nude mogućnost poduka iz standardnih plesova kao što su engleski i bečki valcer, foxtrot (poznat kao dvokorak) te europski tango. Od latinoameričkih će vas plesova naučiti cha chu, rumbu i jive. Rekreativnim grupama nudi se još i slowfox, quickstep, samba i paso doble. Tečaj obuhvaća i neke manje formalne plesove koji su dosta popularni kod nas poput disco foxa. Sve zajedno možete pokazati na partyjima koje organiziraju svakog petka i subote.

Salsu, bachatu i reggaetton, kao i mnoge druge plesove možete naučiti sa Salsom de fuego. Nalaze se na samom Trgu bana Jelačića, a osim što garantiraju dobru zabavu učeći plesove, svaki ponedjeljak organiziraju plesnjak.

I zato, prije nego nam početak semestra „bezglavo ne odjuri“, let’s dance!

Share this article

Ivana Vnučec studentica je četvrte godine Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Voli poeziju, cvijeće i životinje. Najviše ovce, za čiju se reputaciju pametnih životinja bori kako uživo, tako i na društvenim mrežama. Ljubav prema pisanju odlučila je integrirati u vrijedan tim časopisa Manager.

Facebook Comments