Bliži se kraj semestra, ispitni rokovi samo što nisu počeli, a naša redakcija je zaslužna za još jedno tiskano izdanje Managera. Od 29. do 31. svibnja mogli ste nas pronaći ispred glavnog ulaza EFZG – a gdje ste uz svoj primjerak novog broja mogli osvježiti se i limunadom ili mojitom. Zahvaljujući Zabi, većinu smo nagradili sa znojnicima(jer je stvarno prevruće i stalno se znojimo), zvoncima za bicikl (jer je ugodnije provozat se do faksa nego gužvati u tramvajima), ručnicima za plažu (jer svi ipak jedva čekamo more, sunčanje i plažu).
Visoke temperature većini su izmamile osmijeh na lice jer ljetna garderoba vodi glavnu riječ u ormaru. Haljinice su uvijek u modi, mogu biti casual ili čak malo svečanije, a kako ćemo ih „isfurati“ sve ovisi o obući. Popularne „Birkenstockice“ idu uz svaku kombinaciju pa je tako i jedna od naših studentica odlučila ih obući uz crvenu haljinu. Espadrile o kojima su nam mame pričale da su se u njihovo vrijeme nosile, opet su „IN“. Danas su ipak malo modernije jer ih možemo pronaći u različitim bojama i dizajnu, ukrašene raznim perlicama, mašnama i šljokicama a ako su već same po sebi ukrašene, super idu uz jednobojnu  haljinu i torbicu. Iako su neki već u sandalama, ljetne čizmice su uvijek aktualne, a idu uz različite dužine haljina i suknji. Pogotovo za sad kada su večeri, a i jutra malo hladnija pa nam je potrebna i lagana jakna preko.
Muške košulje su odraz formalnosti i dok neki još mogu izdržati u onima s dugim rukavima, drugi su ih zamjenili s ljetnom verzijom, točnije s kratkim rukavima. Puno je ugodnije, a istovremeno izgleda profesionalno što je većini sigurno i jako bitno.
Iako se i haljine i suknje već nose, velika se većina zapravo najugodnije osjeća u dugim hlačama. Svi bi htjeli prvo ipak dobiti malo boje, a tek onda pokazati noge. Ne mora nužno biti prevruće u njima jer ipak postoji tanji traper, poderane traperice koje svaka cura ima bar jedne u svom ormaru, a na to uz majicu na kratke ili bez rukava super idu mokasinke i sandale.

Facebook Comments