Nakon hladnijeg prvog dijela siječnja, u drugom smo mogli skinuti šalove i rukavice te izvaditi iz ormara zanimljivu pelerinu ili tanji kaput. Uz sveprisutne manje torbice, kaput boje leda i crna pelerina zasigurno su pun pogodak za upis ocjene.

Sa stilom i u knjižnicu? Popularne trapez traperice, visoke čizme i kratka bundica, zapele su nam za oko na našim kolegicama, a osmijeh je obavezan dodatak! 🙂

Torbe manjih dimenzija i ruksaci u raznim bojama, odavno su prepavile trgovine, a tako smo i jedan preslatki srebrni ruksak ulovili u šetnji faksom.

„Ležerno, ali sa stilom!“, moto je naše jedine muško-ženske kombinacije. Kolegica, s odličnom crnom jaknom, čizmama i kožnim hlačama, svoje je „crnilo“ razbila vunenom bež vestom. Kolega je više sportski tip.

Nismo zanemarili niti mušku stranu priče. Poderane hlače uz popularni model Adidas Superstar tenisica, neće ostati nezamijećeni.

Iako je vrijeme sarmi prošlo (ili ono nikada ne prolazi?), naišli smo na kolegicu sa zanimljivim natpisom! Pohvaljujemo sve naše kolegice koje „sarmantno“ nose zanimljive natpise i prkose dosadi jednobojnih stvari. Još smo jedan natpis ulovili, a to je #NEMREM. Nemremo ni mi zimske rokove, ali hrabro kolegice!

Ekipa EFZG Stylea vas pozdravlja i veseli se toploj, nadamo se, veljači! 🙂

Facebook Comments