Većina tvrtki i raznih udruga organizira večere i domjenke u ovo blagdansko doba. Hrvatska studentska asocijacija već neko vrijeme upražnjava sličnu tradiciju pa se tako ove godine održao, treći po redu – HSA bal!

HSA bal okupio članove

U prekrasnom ambijentu restorana Lobby, u ulici Ivana Lučića, okupili su se stari (alumni) i aktualni članovi udruge. Pridružili su se i profesori te suradnici, sve kako bi proslavili još jednu uspješnu godinu rada. No, više od svega, ekipu EFZG Stylea zanimale su odjevne kombinacije i kako se tko obukao.

Moramo priznati da nas nisu razočarali. Kod djevojaka su prevladavali crni i crveni odjevni komadi, ponajviše duge haljine užeg kroja. Dečki su se većinom odlučili za klasičnu tamno plavu i crnu kombinaciju (odijelo/sako). Modni dodatak koji moramo pohvaliti zasigurno su mašne i kravate kod pripadnika jačeg spola, pomno bojom prilagođene ostatku odjevne kombinacije. Djevojke su posebnu pažnju posvetile odabiru šminke i frizure.

Kraljica i kralj HSA bala

Za vas smo izdvojili kombinacije koje su „zasjenile“ bal. Poseban naglasak stavili bismo na izabranu kraljicu i kralja HSA zimskog bala koji su to svakako i zaslužili kako svojim izgledom tako i simpatičnošću.

Share this article

Mislav Petošić novinar je i student Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Iako mu je prvi izbor bila arhitektura ili grafički dizajn, nekim čudom završio je na ekonomiji (smjer turizam) i postao dijelom redakcije Managera. U slobodno vrijeme najviše voli fotografirati i uređivati fotografije. Muzika je jedna od stvari koje ga pokreću. Svaki glazbeni žanr za njega je poseban, no ipak, najdraži su mu latino ritmovi. Želja mu je obići zemlje Južne Amerike. Prati svjetske trendove muške mode, treninga, prehrane, tehnologije, autoindustrije i multimedije te redovno izvještava o njima u svojoj kolumni - Muška strana priče.

Facebook Comments