Nakon dugog šuškanja po fakultetu o kolumni po uzoru na sve češće Street Style kolumne u svijetu, ali i u Hrvatskoj, došlo je vrijeme za prvu studentsku style rubriku na Ekonomskom fakultetu. Ekipa „EFZG Style-a“ ti donosi fotke studenata i studentica koji odlično nose nove trendove, ali su istovremeno autentični u njihovom kombiniranju s klasičnim komadima. Kožne jakne, duge veste gustog pletiva, ankleboots- samo su neki od must have komada ove jeseni. Tipične boje za jesen- bordo, siva i crna- provlače se kroz veste, suknje i čizme, upravo zato je rozi kaput hrabar izbor i pohvaljujemo kolegicu!

U stvaranju nove kolumne možeš sudjelovati i ti! Dok čekaš predavanje i lutaš hodnicima fakulteta, fotkaj zanimljive odjevne kombinacije, pošalji nam u inbox studentskog poslovnog lista Manager i možda već u sljedećem izdanju „EFZG Style-a“ ugledaš svoj izbor.

Zahvaljujemo svima koji su probili led i prvi nam dopustili fotkanje te se nadamo da će ostali kolege slijediti njihov primjer!

Share this article

Dea Derjanović (DEA) nije agencija za suzbijanje droga nego studentica četvrte godine Poslovne ekonomije EFZG-a. Demonstratorica je na Katedri za marketing i strastveni zaljubljenik putovanja. Svaki slobodan trenutak koristi kako bi mogla negdje otputovati, a želja joj je obići cijeli svijet. Već četiri godine uči ruski, a u slobodno vrijeme uči bočno parkiranje, bilo kakvo parkiranje.

Facebook Comments