8.4. Predstava Kiklop

U ponedjeljak, 8. travnja, imate mogućnost pogledati sjajnu dramatizaciju poznatog djela Ranka Marinkovića – Kiklop, u zagrebačkom kazalištu Gavella. Predstava je premijerno prikazana 22. veljače ove godine i od tada zainteresiranost za njome ne jenjava. Početak je u 19,30 h.

9.4. Tjedan motivacije i učenja

Iako su kolokviji tek počeli, većina studenata je već izmorena od učenja. Kako bi se opustili i nakratko zaboravili na skripte, seminare i prezentacije, posjetite Tjedan motivacije i učenja. Započinje fotoradionicom u utorak 09.04., na kojoj ćete naučiti sve o pravilnom fotografiranju mobitelom, slijedi psihološko predavanje u srijedu, 10.04., a za kraj, u petak 12.04., je na redu plesna radionica na kojoj ćete naučiti plesne pokrete kojima ćete zadiviti sve u idućem izlasku.

10.4. ZEZ Festival 2019

U KSET-u se i ovog proljeća održava ZEZ Festival. Zavod za eksperimentalni zvuk ime je ovog neuobičajenog glazbenog programa koji garantira nešto novo i drugačije od onoga na što smo navikli slušati. Neka od imena koja će se pronaći na pozornici festivala su: BNNT, Lucrecia Dalt, Ben Vince, IC3PEAK i drugi. Festival se održava od 10. do 14. travnja, a cijena ulaznice, koju možete pronaći u KSET-u i Dirty Old Shopu, je 160 kn.

11.4. Mala škola kave

Kavoljupci, pozor! U Centru za Kulturu Prehrane, 11. travnja od 18 do 20,30 h, održat će se radionica na kojoj ćete moći naučiti kako se pravilno priprema kava, odakle potječe, koje sve vrste postoje, kako se uzgaja i kako se čuva. Radionicu vodi Dejan Ganžulić, poznati hrvatski barista i vlasnik Imperija kave, tvrtke koja se bavi prodajom kave i svega vezanog za nju, i coffee shopa Kavantura (Horvaćanska 23A). Dođite i uživajte u mirisu i okusu najpoznatijeg svjetskog napitka.

12.4. The Frajle

Novosadski bend, The Frajle, nastupa u zagrebačkoj kavani Johann Franck ovaj petak, 12.travnja, s početkom u 21 h. Četiri dame, četiri vokala i dvije akustične gitare su baš ono što vam treba za opuštajuć kraj radnog tjedna. Ulaznice možete potražiti na šanku Johann Francka po cijeni od 100 kuna.

13. 4. Marš za životinje

U subotu, 13. travnja, održava se treći po redu Marš za životinje. Ljubitelji životinja i svi oni koji se protive njihovom iskorištavanju na bilo koji način, ujedinjuju se i ove subote na zagrebačkom Tomislavcu. U povorci će koračati umjesto svojih ljubimaca kako bi ukazali na probleme iskorištavanja, maltretiranja i napuštanja životinja. Pripremi glasnice i ponesi transparent, vidimo se u 11 h na Maršu za životinje.

14. 4. Amira Medunjanin u Lisinskom

Amira Medunjanin postala je sinonim za kraljicu sevdaha u svojoj, petnaest godina dugoj, karijeri. Ova Sarajevka se, svojim iznimnim glasom, uvukla u srca mnogobrojne publike, uključujući i zagrebačku, koja će ju moći slušati u nedjelju, 14. travnja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Koncert počinje u 20,00 h, a svoju ulaznicu možete nabaviti na blagajni Dvorane.

Facebook Comments