1. veljače

Dan otvorenih vrata Edukacijskog centra Medley Teatra-  Zagrebački Velesajam

Odlična prilika za sve koji su se oduvijek htjeli okušati u umjetničkom izražavanju. Edukacijski centar Medley Teatar otvara svoja vrata svima na informativnom sastanku prije početka upisa u drugi semestar. Iz prve ćete ruke moći saznati sve što vas zanima o pojedinim područjima koje ovaj centar obuhvaća, a to su pjevanje, gluma, ples, dramska pedagogija i glazbena radionica, klavir, gitara, solfeggio, Cubase basic. U osmom paviljonu, na drugom katu galerije Zagrebačkog Velesajma od 17 do 20 sati čeka vas vesela ekipa.

  1. veljače

Dropkick Murphys- Tvornica Kulture

Unutar velike europske turneje, odlični irsko-američi punkeri po treći se put vraćaju u Zagreb. Miljenici domaće publike još jednom će imati priliku napuniti prostorije fanovima koji nisu morali dugo čekati na novi koncert. Kao predgrupa Dropkick Murphysima nastupit će njihovi prijatelji i sugrađani iz Bostona, hardcore punkeri Slapshot. Ulaznica za koncert u pretprodaji iznosi 170 kuna, a na dan koncerta cijena joj raste na 190 kuna, tako da požurite po svoju ulaznicu. Vrata Tvornice se otvaraju u 20 sati, a koncert započinje u 21 sat.

 

  1. veljače

Prezentacija Work&Travel USA- FFZG

Vjerujem kako ste već mnogo puta čuli za Work& Travel predavanja, radionice ili programe, međutim na ovoj prezentaciji imate ćete mogućnost saznanja svih službenih informacija Američkog veleposlanstva koje su potrebne od konzularne asistentice Goranke Mataić, koja će također biti na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice. Kako raditi s drugim studentima u USA, zatim putovati po New Yorku, Miamiju, Washingtonu ili Los Angelesu i pritom usavršiti svoje jezik, saznajte u srijedu od 18 sati na Filozofskom fakultetu.

  1. veljače

Okrugli stol: Tko o čemu? Mladi o umjetnosti!- MSU

Dio popratnog programa „Izložbe u tijeku“, prve izložbe koju je osmislio i organizirao Klub mladih MSU, organizira predavanje, odnosno okrugli stol na kojemu će se raspravljati o značaju umjetnosti među mladima. Cilj je potaknuti raspravu između stručnjaka i mladih vezanu uz interes za umjetnost te njezinu prisutnost i značaj u svakodnevnom životu mladih. Sadržaj će se odvijati kroz kombinaciju kratkih predavanja i raznih rasprava. Ulaz na događaj je besplatan, a traje od 10 do 14 sati.

  1. veljače

Malkovich, Malkovich, Malkovich: Hommage fotografskim majstorima- HDLU

Vrhunska suradnja američkog fotografa Sandra Millera te svima omiljenog glumca Johna Malkovicha urodila je plodom 2014. godine, a Zagreb ima sada izuzetnu čast biti 13 svjetski grad koji će ugostiti ovu hvaljenu izložbu. Izložba se otvara dan prije, 9. veljače i trajat će  do 9. travnja 2017, međutim 10. veljače svi zainteresirani posjetitelji imat će mogućnost od 17:30 prisustvovati predavanju i razgovoru s umjetnikom. Kroz izložbu „Malkovich, Malkovich, Malkovich: Hommage fotografskim majstorima“ on pokazuje svoju kameleonsku sposobnost preobražavanjem u velikane poput Alberta Einsteina, Che Guevaru, Ernesta Hemingwaya, Salvadora Dalija, Marilyn Monroe, Andya Warhola i mnoge druge.

 

  1. veljače

AntiValentinovo 2- Dom Sportova

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg koncerta uoči Dana zaljubljenih, riječki Let 3 odlučili su i ove godine velikodušno održati koncert, s malo pojačanja, za sve romantičare ;). Velikanima rock scene na pozornici će se pridružiti još jedna institucija rocka, Psihomodo Pop, kao i Stampedo predvođen Ivankom Mazurkijević te mladi S3ngsi! Ova neponovljiva fešta, koja će vrvjeti ljubavnim notama, a vjerojatno i scenskim nastupom košta 70 kuna u pretprodaji, a 90 kuna na dan koncerta. Bilo je i ulaznica za dvije osobe, no zbog ograničenog broja one su odavno planule. Početak događaja predviđen je u 20 sati, ali svi znamo kako to ide, hehe.

  1. veljače

Ladies night “Pet dama bez srama”- Studio Smijeha

Za kraj tjedna, ujedno i lakši početak novog, najbolje je malo smijeha i to uz pet dama! U Studiju Smijeha čekaju vas Marina Orsag, Miranda Lončar, Jelena Mandarić, Vlatka Mifka i gošća iz Srbije, Jelena Radanović. Ove dame svojim će stand upom svako dokazati da žene imaju itekako smisla za humor i razbiti predrasude o stand upu kao „muškom poslu“.

Share this article

Lea Medica studentica je treće godine novinarstva na Fakultetu političkih znanosti. Njezina ljubav prema novinarstvu seže iz ranih srednjoškolskih dana, stoga ne čudi što se već prve godine fakulteta priključila veselom i radišnom timu novinara Managera. Vrlo je komunikativna, otvorena i vedra osoba. Voli glazbu i dobar dio vremena posvećuje kulturnom uzdizanju (najviše odlascima na koncerte, ali dobrim kazališnim predstavama, izložbama).

Facebook Comments