5.11. Večer Balaševića

Na mjestu u kojem svak’ oslobodi pjevača u sebi i mikrofon ne pušta iz ruku – svima nam poznatom caffe baru Zags, danas vas očekuje svirka uživo. Večer će biti obilježena Balaševićevim stihovima, a zatim ćete moći i sami odabrati poneku pjesmu iz opusa Bajage, Azre,  Plavog Orkestra i mnogih drugih.

 

6.11. Smogovci Pub Kviz sezona 1

Vratite se u 80 – e godine prošlog stoljeća i prisjetite najpoznatije zagrebačke familije Vragec. Koji brat je volio papati, a koji je bio glava obitelji? Dođite na kviz, testirajte svoje znanje o popularnoj seriji i osvježite si sjećanje na Smogovce! Kotizacija po timu je 80 kn, a kviz počinje u 20 sati, u Studiju smijeha.

 

7.11. Konferencija za studente “Facing the Future”

Konferencija “Facing the Future” održat će se na zagrebačkom FER-u  na temu mogućnosti i prilika koje studenti FER-a imaju u poslovnome svijetu IT-a. Od 17.30 do 19.30 izmijenit će se pet vrsnih govornika, a studentima je ulaz besplatan uz prijavu na: http://bit.ly/facing-the-future

 

8.11. Kako je počeo rat na mom otoku?

Film Vinka Brešana, nastao 1996. po scenariju Ive i Vinka Brešana, svojevrsna je prekretnica u hrvatskom filmu ’90 – ih – spojivši rat, odnosno njegov početak, kao temu sa žanrom komedije. A sada će “Otok” oživjeti i u kazalištu, u koprodukciji dvaju teatara – GDK “Gavella” i HNK u Šibeniku. Večeras se predstava održava u zagrebačkoj Gavelli s početkom u 20 sati.

 

 

9.11. Goran Bare & Majke

Najveći balkanski rocker ovog će petka predstaviti novi album u sklopu turneje „Nuspojave“. Koncert će se održati u Tvornici kulture s početkom u 22 sata, a kupljene ulaznice vrijede i za veliki koncert na Šalati 1.6.2019. Cijena karte u pretprodaji je 100 kn, a na dan koncerta 130 kn.

 

10.11 Hohcajt

Ove subote Botaničar nas vraća u razdoblje između 50 – ih i 90 – ih godina. Ljudi su bili šmekeri, problemi su se rješavali uz muziku, a družili se skupa i mlado i staro. Fleksibilni smo oko pojma šlager, stoga pomislite na Arsena i Gabi, Zdenku, Josipu, Olivera, Terezu.  Upad je 50 kn, a zabava počinje već u 17 sati.

 

11.10. Moderne društvene igre

Dosadio vam je Monopoly, Čovječe ne ljuti se ili Cluedo? Dođite u Vintage Industrial u nedjelju  te probajte neke nove igre. U suorganizaciji s udrugom ‘Talus’, dođite iskusiti najnovije i najpopularnije društvene igre različitih tematika s posebnim naglaskom na zabavne i strateške igre.