4.3. Tjedan Japana

Od 2. do 8. ožujka u hotelu Westin u Zagrebu održat ćemo Tjedan Japana. Cilj ove manifestacije je kroz svakodnevna predavanja, demonstracije, radionice i dr. upoznati posjetitelje s različitim aspektima japanske kulture, a ovogodišnji program donosimo niže u nastavku. Sva događanja su besplatna. Povedite svoje obitelji, prijatelje, poznanike, očekujemo Vas u što većem broju!

5.3. Marko Škugor u Lisinskom

Marko Škugor ponovo dolazi u Lisinski usuret Danu žena! Ovaj izuzetni pjevač je svoj prvi samostalni nastup u Lisinskom održao u ožujku 2018. i rasprodao koncert čak 12 dana unaprijed. Ovaj put je ponovo odabrao ožujak za svoj nastup u Lisinskom, gdje će nastupiti 05.03.!

6.3. Konferencija “Budućnost pravne profesije”

Svijet je izložen nezapamćeno brzim promjenama koje zadiru u svaki kutak društva, pa i u pravni sustav i pravnu profesiju. Njihov obim i brzina ne ostavljaju vremena za čekanje. Povijest pravne profesije je povijest njenog prilagođavanja. Na djelu je najveća prilagodba u povijesti pravne profesije.
Više informacija o programu: http://mirenje.hr/…/konferencija-buducnost-pravne-profesije/

7.3. Budi Liderica; Što je potrebno da biste postali Lider(ica)

Nakon sjajnog panela prošle godine donosimo vam dugo iščekivani panel u organizaciji Međunarodne mreže poslovnih žena i Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore. Sjajne govornice, žene s iskustvom, znanjima i vještinama koje već dugo vode svoja poduzeća na hrvatskom tržištu, koje zapošljavaju i sjajno se snalaze te nam svima mogu biti uzor podijelit će svoje priče s nama.

8.3. Ekonomijada

Nadamo se da ljetni semestar nećete započeti s naivnim idejama o dolasku na svako predavanje, odricanju od partyja i učenju svakog vikenda, jer i ove godine Hrvatska studentska asocijacija pod pokroviteljstvom Captain Morgana organizira Ekonomijadu, party za ekipu koja vikendom ostavlja stres postrani. Vidimo se u Hangaru!

9.3. Noć mađioničara

Luda kuća priprema vam jedinstvenu, duhovitu, interaktivnu noć mađioničara. U goste nam dolazi 5 vrhunskih mađioničara s internacionalnom reputacijom koji su zabavljali publiku od Las Vegasa do Hong Konga. Program počinje u 20:00 u Mosorog baru gdje Vas u sat vremena očekuje “walk around” show.

10.3. Venecija u Zagrebu

Program Venecija u Zagrebu šestu godinu zaredom na platno kina Europa donosi filmove s Venecijanskog filmskog festivala (Mostre), najstarijeg i jednog od najpoznatijih filmskih festivala na svijetu! Domaća će publika od 10. do 16. ožujka moći pogledati osam atraktivnih talijanskih filmova prikazanih na posljednjem izdanju ovog prestižnog filmskog festivala u rujnu prošle godine.

Facebook Comments