30.9. Čudesni svjetovi Kojija Yamamure

U ponedjeljak, 30. listopada, održava se večer animacije poznatog japanskog animatora Kojija Yamamure. Svi ljubitelji animacije moći će uživati u čak sedam filmova nastalih u razdoblju od 2002. do 2016. godine. Projekcija započinje u 19 sati u velikoj dvorani kina Tuškanac.

1.10. Priča o 50 godina Novih fosila – Za dobra stara vremena

Jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenih sastava, Novi fosili, ove godine obilježava pedesetu godišnjicu postojanja. Tom prigodom održat će koncert 1. listopada u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Veliko slavlje glazbe, tradicije, prijateljstva i ljubavi počinje u 20 sati.

2.10. Ivan Šarić LIVE

U zagrebačkom Domu Sportova u srijedu, 2. listopada, jedan od najpopularnijih hrvatskih komičara, Ivan Šarić, održat će svoj stand up show. Ulaznice za dozu Šarićevog humora možete kupiti po cijenama od 90 do 140 kuna. Program počinje 20 sati.

3.10. Igra s glinom – Kreativna radionica keramike

Želite li se samo opustiti ili jednostavno napraviti vlastitu šalicu za kavu ili čaj, onda je ovo prava radionica za vas. U četvrtak, 3. listopada u Kulturnom centru Mesnička održava se kreativna radionica keramike pod nazivom Igra s glinom. Radionica počinje u 13 sati, a ulaz je besplatan.

4.10. Malograđani

Petak je dan za premijeru nove predstave redatelja Paola Magellija pod nazivom Malograđani. Ovaj sjajan ansambl govori o kompleksnim licima u potrazi za ljubalju, smislom, vjerom i još mnogočime. Predstava će se odigrati u kazalištu Gavella s početkom u 20 sati.

5.10. Let3 u Tvornici

U sklopu obilježavanja 20 godina Tvornice kulture, riječki band Let3 održat će veliki koncert sa specijalno složenim setom. Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kuna, a na sam dan koncerta 90 kuna. Koncert počinje u 20 sati.

6.10. Blue Moon

Nedjelja navečer je rezervirana za prikaz romana Blue Moon Damira Karakaša na sceni zagrebačkog kazališta Kerempuh u režiji Borisa Liješevića. U ovom komadu prikazuje potraga za vlastitim identitetom mladog propalog studenta i njegovih zamršenih obiteljskih odnosa. Predstava počinje u 20 sati.

Facebook Comments