30. listopada

Horror Movie Night: Klaunovi napadaju- KSET

Nabrijavanje za Halloween započinje u ponedjeljak u KSET-u. Neizbježni film ove godine “IT” utjerao je strah u vaše kosti, ali ne predajete se. Vrijeme je za malu matineju filmova povezanih sa zajedničkim likom- klaunom. Prvi na redu, u 20:15 je jedan od klasika trash horora “Killer Klowns from Outer Space”. Film je nastao davne 1988. godine, kada su braća Chiodo uspjela spojiti nespojivo – klaunove i vanzemaljce. Uz kratku pauzu i predah za skupljanje hrabrosti, u 22 se nastavlja s temom i filmom “Clown”. Moderan hororac iz 2014. odbit će vas od ideje da ikada imate klauna na rođendanskoj zabavi. Ulaz je slobodan, a otvara se u 20 sati.

31. listopada

Halloween night

Diljem grada možete naići na razne tematske partije, i vjerujte svugdje će vam biti odlično. Ipak, ja ne bih bila ja, da ne spomenem svoj omiljeni Halloween event u Zagrebu. Vjerojatno nagađate kako je riječ o Katranu i partiju na sva četiri floora <3 . Ove godine još i bolja zabava, jer se ipak slavi 10 godina od prve proslave Halloweena u Katranu. Bolnica na kraju grada bit će i ove godine neprepoznatljiva, zato odaberite svoju najbolju masku i zaputite se na strašno dobar provod!

1.studenog

Na ovaj ćemo dan ipak malo mirovati i biti dobri.

2. studenog

Veliko otvorenje: Hoću knjigu- Megastore (Bogovićeva 7)

Tijekom tri dana, u novootvorenom prostoru Megastorea možete, osim brojnih književnih naslova pronaći i odlične cjelodnevne aktivnosti. Na fantastičnom knjigolovu sva tri dana tijekom otvorenja potražite skrivene tragove unutar Megastorea i osvojite fantastične naslove Dana Browna, Rupi Kaur, Favillia i Francesce Cavallo! Isto tako, od četvrtka do subote na programu su razna čitanja knjiga naših autora te njihovo predstavljanje, kvizovi za djecu i odrasle, kreativne radionice, ali i program Studio smijeha. Više o samom programu pronađite na Hoću knjigu.

3. studenog

Artan Lili- Tvornica kulture

Miljenici zagrebačke publike, ponovo su u gradu. Nakon odličnog nastupa na Beer Festu, vrijeme je i za ponovno osvajanje Tvornice. Bend će zagrebačkoj publici pretpremijerno predstaviti pjesme koje će se naći na njihovom drugom albumu “New Deal”. Album su najavili za prvu polovicu sljedeće godine, a sredinom listopada će objaviti novi singl i spot. Kao podrška Artanima u Tvornici će nastupiti grupa Letarg koja će promovirati svoj prvi album “Tibor”! Ulaznice za ovaj koncert možete u pretprodaji kupiti za 40 kuna, dok će na dan koncerta one iznositi 55 kuna.

4. studenog

36. Brucošijada FER-a

Mali festival glazbe i studenata- svake godine dostojno drži svoju dobru reputaciju! I ove godine na Brucošijadi FER-a za svakog ponešto. Odličan line up i poznata imena ove će godine preuzeti Edo Maajka, M.O.R.T., Živo Blato, Gužva u 16-tercu i brojni drugi. Na drugom stageu čekaju vas Alen Vitasović, Chui, Svemirko, Straight Mickey and the Boyz, dok je treći stage rezerviran za dj-eve; Filipa Motovunskog + MC Tone Tuoro te Digitron Sound System & Slavonija Vibes Syndicate. Ulaznice za ovu brucošijadu možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 65 kuna, dok će na dan održavanja iste iznositi 80 kuna .

5. studenog

Triggerfinger + A Place To Bury Strangers- Tvornica kulture

Još jedna odlična stanica na putu ovogodišnjih zagrebačkih koncerata. U sklopu festivala Reflektora, nedjelju će u Tvornici obilježiti spoj pravog, surovog rocka. Belgijski Triggerfinger već su nastupili pred zagrebačkom publikom i bacili sve prisutne u trans odličnim izvedbama. Spremni smo za reprizu! Ove nedjelje kao pojačanje prije njih će na pozornici publiku zagrijati A Place To Bury Strangers , koji će ovim putem predstaviti svoj dosadašnji rad, a možda čujemo i koju novu stvar s nadolazećeg albuma. Za belgijsku trojku ne treba previše govoriti, možemo eventualno spomenuti hitove koji će se zasigurno svirati u nedjelju navečer poput „My Baby’s Got A Gun“, „Let It Ride“, „Cherry“, „Halfway Town“, „Is It“, „On My Knees“, „Camaro“ te mnoge druge. Ulaznice po cijeni od 70 kuna možete naći u pretprodaji, dok će na dan koncerta iste iznositi 90 kuna.

Share this article

Lea Medica studentica je treće godine novinarstva na Fakultetu političkih znanosti. Njezina ljubav prema novinarstvu seže iz ranih srednjoškolskih dana, stoga ne čudi što se već prve godine fakulteta priključila veselom i radišnom timu novinara Managera. Vrlo je komunikativna, otvorena i vedra osoba. Voli glazbu i dobar dio vremena posvećuje kulturnom uzdizanju (najviše odlascima na koncerte, ali dobrim kazališnim predstavama, izložbama).

Facebook Comments