3.6. Kralj Rikard III

Adaptaciju Shakespearovog djela Kralj Rikard III, čija je tema kompleksna zbog slojevitih odnosa, emotivnih zamki i rodoslovnih labirinata, možete pogledati u ponedjeljak, 3. lipnja u 20:00 h u kazalištu Gavella. Nakon predstave, u atriju kazališta, održat će se razgovor s umjetnicima koji će moderirati Ksenija Pajić i Mira Muhoberac.

4.6. Izložba slikarice Jelene Bando “By the Bay”

U utorak, 4. lipnja, u 19 h u Oris Kući arhitekture, održat će se otvorenje izložbe ilustratorice i slikarice Jelene Bando pod nazivom By the Bay. Ova izložba predstavlja svojevrstan osvrt umjetnice na njezin nedavni posjet dalekom Vijetnamu. Svojim radovima pokušat će dočarati hrvatskoj publici tu prelijepu turističku destinaciju.

5.6. Jazz Garden: Maja Posavec & Ivan Kapec

Srijeda navečer rezervirana je za vrtni koncert Maje Posavec i Ivana Kapeca u Vintage Industrial Baru. Interpretirat će autorske pjesme na raznim jezicima stvarajući glazbu pogodnu za intimnija druženja. Koncert počinje u 20:00 h, a ulaz je besplatan.

6.6. The men show – Tematski stand up show

U Studio Smijeha u četvrtak, 6. lipnja u 20:30 h, dolaze četiri stand up komičara: Tin Sedlar, Marko Dejanović, Tihomir Paravina i Goran Vinčić. Njihov zadatak je djevojkama približiti muška razmišljanja, a dečkima pomoći shvatiti ženska promišljanja, zahtjeve i potrebe. Svoju ulaznicu, po cijeni od 40 kuna, možete kupiti na blagajni Studija ili online kupnjom.

7.6. SCool Fest 2019.

Peto izdanje SCool Festa počinje u petak, 7. lipnja i traje do subote 8. lipnja. Na open air koncertima u dvorištu Studentskog centra nastupaju: TBF, KUKU$ TV, Petar Dundov, Let 3 & El Combo, Kuzma & Shaka Zulu, Minea & I Bee, Svemirko, Detour, DJ INDY i DJ POPOV. Zabave neće nedostajati stoga ne propustite ovo!

8.6. 8. dm ženska utrka

Subota poslijepodne stvorena je za zabavu na otvorenom. Osmu godinu za redom dm organizira žensku utrku na Jarunu. Kotizacije iznose 20 i 30 kuna, a sav prihod namijenjen je udruzi Europa Donna Hrvatska. Sve sudionike očekuje poklon-paket, majica i puno dobre zabave i energije.

9.6. Jalta, Jalta – Večeri na Griču na službenome putu!

U nedjelju, 9. lipnja u 21:00 h, u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt prikazat će se adaptacija scenarija i teksta prema motivima mjuzikla Jalta, Jalta autorice Leonore Surian za četiri glumca uz glasovirsku pratnju.