3.12. Orašar – uživo

Veličanstvena glazba Čajkovskog donosi priču o Božićnoj zemlji bajki. U sto dvadeset godina od praizvedbe, njegova popularnost kod publike diljem svijeta u stalnom je porastu te su mnoge generacije odrastale upavo uz ovaj nevjerojatan balet. Za vrijeme blagdanske sezone i djeca i odrasli jednako se raduju prisustvovanju ovoj čarobnoj predstavi koja je postala jedan od najpopularnijih baleta svih vremena. Početak prikazivanja je danas u svim Cinestar kinima.

4.12. Twins Rock – Advent na Štrosu

Twins Rock je rock’n’roll band idealan za turiste, zabave, domjenke, koncerte… S golemim koncertnim iskustvom u Italiji, Rusiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Njemačkoj, Švicarskoj… S iskustvom suradnje s tvrtkama, turističkim zajednicama, festivalima… svira na velikim i malim javnim i privatnim događanjima, adventima, proslavama nove godine, rođendanima.

5.12. CRODANCE. / Afrika / Johann Franck

Još jedna srijeda, još jedan CRODANCE party. Ova srijeda odlučili posvećena je našem kralju Dini. Uz sve njegove hitove očekuju vas i drugi hrvatski hitovi kao što su Oči boje kestena, 365, Takvi kao ti, Jutro donosi kraj, Šumica itd.  Isto tako svaku našu srijedu pod programom CRODANCE slijede u stopu i promotivne cijene pića, a upad u klub je 30 kn.

6.12. Ciganin, ali najljepši (Gavella)

Protagonisti ovoga briljantnog Novakova romana čine nevjerojatnu galeriju likova koju prepoznajemo iz strahova današnjice, a uokvireni su u majstorsko fikcijsko tkanje. Mladi Rom Sandokan zvani Sandi zaljubi se u Međimurku Milenu, bijelu ženu iz susjednog sela Sabolščaka. Ona, rastavljena u kasnim četrdesetima, nepravedno izbačena s posla, vraća se u rodnu kuću gdje se mora brinuti za svojeglava djeda.

7.12. TORUK – Prvi Let – Cirque du Soleil

Turneja Cirque du Soleil inspirirana filmskim hitom AVATAR (James Cameron). TORUK – Prvi Let (TORUK – The First Flight), izvodit će se u Areni Zagreb od 7. do 9. prosinca 2018., kao dio globalne turneje koja posjećuje arene diljem svijeta. Inspiriran filmom AVATAR Jamesa Camerona, TORUK – Prvi Let uvest će vas u svijet Pandore pomoću vizualno zapanjujuće scenografije. Doživite bajku uživo kroz novi svijet mašte, otkrića i mogućnosti.

8.12. Detour

Nakon sjajnih rasprodanih koncerata u Tvornici kulture, Vintage Industrial baru i posljednjeg, ovog Valentinova uz Pavel u K.D. ‘Vatroslav Lisinski’, jedan od vodećih pop sastava na sceni i miljenici publike i glazbene struke, grupa Detour, najavljuju svoj najveći koncert u karijeri koji će se dogoditi u zagrebačkom Domu sportova.

9.12. BOLJA Polovica, premijera Vlatko Štampar

Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. BOLJA POLOVICA: Dobro ili zlo? Materijalno ili duhovno? Kakvi smo kad smo sami? I kakvi smo pred drugima. Show o lažnim insta-fasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu i ljubomori. I zašto je toliko prokleto teško ne buljiti u nudista?

 

Share this article

Lara je studentica druge godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. U slobodno vrijeme osim ispijanja kava voli čitatI knjige, a najviše se veseli odlascima na svoje najdraže mjesto na svijetu - Korčulu.

Facebook Comments