29.4. Petar Pan

U ponedjeljka, 29. travnja u 19:30 h u zagrebačkom HNK, imate priliku pogledati priču o dječaku koji ne želi odrasti u nešto drugačijoj izvedbi. Balet Petar Pan u režiji i koreografiji Giorgija Madie nezaboravno je iskustvo koje vrijedi doživjeti. Ulaznice možete kupiti na blagajni kazališta.

30.4. Mali

Utorak, 30.travnja, idealna je prilika za pogledati novi hrvatski film Mali. Ova kriminalistička drama iz 2018. godine u režiji Antonija Nuića, osvojila je srca gledatelja još na Pulskom filmskom festivalu kada je i osvojio nekoliko prestižnih nagrada. Prikazuje se u kinu Kinoteka s početkom u 20:00 h. Cijena ulaznice iznosi 20 kuna.

1.5. Praznik rada

Ova srijeda je za većinu ljudi neradna budući da se obilježava Praznik rada. Ako ste jedan od sretnika kojima je taj dan slobodan, provedite ga u prirodi, uz roštilj s prijateljima i obitelji. Neke od omiljenih zagrebačkih destinacija su, zasigurno, Jarun i Bundek koje su kao stvorene za navedene aktivnosti. Odmorite se i uživajte!

2.5. Europa TREBA Novinarstvo!

Hrvatsko novinarsko društvo (HND) će u četvrtak, 2. svibnja, održati okrugli stol u Novinarskom domu u Zagrebu s početkom u 11 h. Tema okupljanja su nadolazeći europski izbori i važnost promicanja medijskih sloboda, pluralizma medija i kvalitetnog novinarstva u zemljama EU.

3.5. ABBA Real Tribute

U Vintage Industrial Baru, u petak 3. svibnja, održava se koncert u čast svjetski poznate švedske grupe ABBA. Koncert počinje u 23:30 h, do 22:00 ulaz je besplatan, a poslije je cijena ulaznice 20 kuna. Dođite i zaplešite u bezvremenske hitove poput Mamma mia, Dancing Queen, One of US

4.5. i 5.5. DriveINkino Zagreb 2019.

Budući da je prikaz filmova koji se trebao održati prošli vikend otkazan zbog loših vremenskih uvjeta, ovaj vikend, 4. i 5. svibnja, možete uživati u filmovima Black Panter i Osmi povjerenik. DriveINkino se već tradicionalno održava na Kockici, a ulaz je besplatan.

Facebook Comments