29.10. Haggard

Njemačka symphonic metal atrakcija dolazi po prvi puta u Hrvatsku u ponedjeljak 29. listopada u sklopu svoje europske turneje “Bards of symphony and metal tour 2018” gdje će nastupiti u zagrebačkom popularnom klubu Boogaloo.

 

30.10. ZFF tulum u Pločniku

Zagreb Film Festival uskoro puni 16 godina! Prije početka još jedne filmske avanture koja će se protegnuti na prigodno čak 16 gradova, priprema se već tradicionalni tulum zagrijavanja. Vrata se otvaraju u 22 sata, a ulaz je besplatan.

 

31.10. HALLOWEEN – Piratski Bal na 4 flora

Najstrašnija noć u godini mogla bi postati i najzabavnijom. Katran vam predstavlja “Piratski bal”, u 4 čina preko 4 palube. Svaka paluba imat će svog DJ – a, a ukrcaj počinje u 22 sata. Oni koji su odlučili začinit večer kostimima bit će nagrađeni jeftinijim upadom u iznosu od 30 kn, a za nemaskirane je upad nešto skuplji – 50 kn.

 

1.11. ZNAK – kviz znanja

Ovog četvrtka u Vintage Industrial Baru, skupite ekipu i pohvalite se svojim (ne)znanjem. ZNAK vam garantira zabavu, dobro osmišljena pitanja, laku i opuštenu interakciju te naravno nagradni fond za najbolje. Kviz počinje u 20:30 sati, a prijave su barem pola sata ranije.

 

2.11.  TRI VELIKANA NIJEMOG FILMA

Sedmu sezonu zaredom Zagreb Film Festival i Zagrebačka filharmonija na platno zagrebačkog kina Europa donose najveće klasike iz ere nijemoga filma. Na ukupno šest izvedbi, u petak, subotu i nedjelju, 2., 3. i 4. studenog s početkom u 18:15 i 20:30 sati, zagrebački će filmofili uživati uz sljedeće naslove: “Mirna ulica” (Charlie Chaplin), “Tjedan” (Buster Keaton) i “Izađi i popravi!” (Harold Lloyd).

 

3.11. Jura Stublić & Film: Dijete ulice 40 godina na ulici

Jura Stublić i njegova grupa Film velikim će jubilarnim koncertom u preuređenoj Tvornici kulture 3. studenog obilježiti 40 godina od nastanka pjesme “Dijete ulice” te proći kroz prebogat repertoar jednog od najvećih hrvatskih rock autora.

 

4.11. THE BEATLES: EIGHT DAYS A WEEK

U Vintage Industiral Baru pogledajte besplatnu projekciju filma ‘THE BEATLES: EIGHT DAYS A WEEK’ redatelja Rona Howarda iz 2016. godine. Film je nominiran za nagradu BAFTA 2017. u kategoriji najboljeg dokumentarnog filma.  Projekcija počinje u 20:00 sati.

 

Share this article

Lara je studentica druge godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. U slobodno vrijeme osim ispijanja kava voli čitatI knjige, a najviše se veseli odlascima na svoje najdraže mjesto na svijetu - Korčulu.

Facebook Comments