27. ožujka

Volare s01e00: Best Of – SAX!

Sama pomisao na ponedjeljak budi loše osjećaje u nama. Srećom smijeh liječi sve pa zato u novi tjedan krećemo s veselom ekipom koju čine Aleks Curac Saric, Tomislav Koza Kozačinski, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec Goc. Dečki su spremili svoj najbolji materijal, koji je ujedno i odličan uvod za sezonu nadolazećih nastupa pod imenom “Volare”. Cijena ulaznica je 50 kuna, a karte se kupuju na ulazu u SAX!. Doza zabave i smijeha počinje u 21 sat.

28. ožujka

Trash Talk Tuesday- Vintage Industrial Bar

Utorak je novi dan za trash! Ok, vjerujem kako ste upoznati s tom činjenicom, ali valja ju ponoviti. Vintage i utorkom nudi mjesto za izaći, čak do 2 ujutro. Blago onima koji mogu produžiti koji sat sna u srijedu, ma čak i ako imate obaveze rano ujutro, malo dobrog društva, pomno izabrani trash “pod palicom” DJ Trashera i koja cuga dobro dođu. Ulaz je besplatan.

29. ožujka

Marketing Madness 2017.- EFZG

Marketing Madness trodnevna je konferencija (29., 30. i 31. ožujak) u organizaciji studenata udruge HSA. Interaktivnim karakterom povezuje mlade proaktivne individualce željne novih znanja iz područja marketinga i područja njegove primjene. Konferencija će pružiti uvid u aktualne marketinške trendove koji se primjenjuju u Hrvatskoj i svijetu, a kroz iskustva istaknutih i uspješnih marketinških profesionalaca, ponudit će ideje za kreativno rješenje problema. Održat će se na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, u Kongresnoj dvorani, a tijekom sva tri dana, službeni program trajat će od 10 do 17 sati, nakon čega slijedi neformalni dio (after Conference program). Dane povezuje zajednička tema marketinga, no svaki dan je zamišljen kao zasebna tematska cjelina. Prijaviti se možete putem http://bit.ly/2knBtrM. Sudjelovanje je besplatno! 

30. ožujka

Great Gatsby : Swing Bling- Johann Franck

It’s time to shine! Još jedan tematski party u Johann Francku je pred vama. Ako do sad niste osjetili tu čar šljokica i glamura, vrijeme je da prepustite mašti na volju i nabacite svoju najsjajniju obleku te zaplešete u ritmovima electro swinga, ali i  vintage obradama najnovijih hitova. Bit će tu i pjenušca i gin tonica, kao i finih Gatsby zalogaja! Ulaz za one koji neće biti obučeni u skladu s temom iznosi 30 kuna, dok je ostalim “maskiranim” Gatsbyljupcima ulaz besplatan.

31. ožujka

JAILBREAK – Guns N’ Roses Real Tribute- Boogaloo

Bilo da slušali totalno drugačiju vrstu glazbe, nema osobe koja ne zna barem jednu pjesmu Gunsa i uvijek, makar skrivećki, cupka nogom u ritmu Paradise Citya. Možda smo propustili šansu čuti originalnu postavu Guns ‘n’ Rosesa, ali zato imamo prilike čuti jednog od najboljih tribute benda Gunsa koji dolaze ovog petka u zagrebački Boogaloo. Bend koji je svirao doslovno svugdje po svijetu, osim moćne energije i izvedbe, krasi nevjerojatna sličnost s originalnim bendom, što po izgledu što po vokalu pjevača Alexa. Ulaznice za koncert prodaju se po cijeni od 40 kuna. Koncert počinje u 21 sat.

1.travnja

Goran Bare& Majke- SAX!

Znam da je 1. april, ali ovo je fakat! Bare sa svojim Majkama ponovo dolazi u SAX!, što još jednom proslaviti punoljetnost kluba, što razveseliti publiku i predstaviti novi singl. Sve brojne hitove, kao i nedavno objavljeni singl Osvijesti me, Bare & Majke izvest će ove subote od (nadamo se) 22 sata nadalje. Ulaz za koncert u pretprodaji iznosi 70 kuna, a na dan koncerta 90 kuna.

2. travnja

LEGO izložba- Tehnički muzej

Ovo nije samo za djecu, molim lijepo! 🙂 U carstvo Legića, ove nedjelje imat će pristup i veliki i mali, koji će besplatno moći razgledati bogatu izložbu svakakvih figurica ovih omiljenih kockica. Izloženi će biti radovi članova kluba “Kockice”, a brojni su i nagrađivani. Osim toga, riječ je i o Lego nagradnoj igraoni, tako da nemojte propustiti taj dio, nagrade su vjerujem vrloooo dragocjene. Izložba traje od 10 do 16 sati u Tehničkom muzeju.

Share this article

Lea Medica studentica je treće godine novinarstva na Fakultetu političkih znanosti. Njezina ljubav prema novinarstvu seže iz ranih srednjoškolskih dana, stoga ne čudi što se već prve godine fakulteta priključila veselom i radišnom timu novinara Managera. Vrlo je komunikativna, otvorena i vedra osoba. Voli glazbu i dobar dio vremena posvećuje kulturnom uzdizanju (najviše odlascima na koncerte, ali dobrim kazališnim predstavama, izložbama).

Facebook Comments