26.11. Doček hrvatske teniske reprezentacije

Hrvatska je po drugi puta u povijesti osvojila Davis Cup! Marin Čilić svladao je Lucasa Pouillea s 3:0 u setovima te zlatnim slovima upisao sebe i Hrvatsku za sva vremena kao posljednju reprezentacija koja je osvojila legendarno natjecanje u ovom formatu! Naši heroji poletjet će iz Pariza letom u 12.30 sati, sletjeti oko dva sata kasnije i potom krenuti prema Trgu, a planirani doček bi trebao biti u 15 sati.

27.11. Dvije crte plavo

Tinejdžerica Vita Mayer s užasavanjem otkriva da je ostala u drugom stanju. Nalazi se pred teškim izborom što učiniti. Pobaciti ili zadržati dijete? U moru pitanja koja je muče i na koja nema odgovora, osjeća da je sama. Maloljetničke trudnoće nisu samo medicinski problem, već i problem seksualnog odgoja mladih. Predstava je namijenjena mladima kao i njihovim roditeljima i prosvjetnim radnicima jer otvoreno progovara o temi koja je često u našoj sredini tabuizirana. Predstava počinje u 19 sati u teatru Exit.

28.11. Sparkling Wine Wednesday

Od 19 sati, pripremamo vam predadventsku poslasticu u sklopu već dobro poznatog koncepta Signature Wednesday! Tim povodom ovog puta ugoščujemo Ivana Zidara iz MASONa – dvostrukog pobjednika Zagreb Burger Festivala! On će ruku pod ruku s Markom Palfijem iz The Garden Bar & Kitchena za vas pripremati delikatese koje će zagrijati srce i tijelo u ove hladne dane i odlično pasati uz vaše omiljeno pivo! Super ponuda koju smo osmislili ovim povodom je sljedeća: 2 MASON burgera + 2 adventska jela The Garden Bar & Kitchena za 200,00kn!

29.11. BiH stand up večer

Na dan bivše nam zajedničke države, dali smo večer dragim kolegama iz BiH od kojih neki naravno žive u Zagrebu. Vrijeme za još jednu večer najboljeg od bosansko hercegovačkog humora. Iz susjedne države u goste nam dolazi Igor Drljo, a na pozornici će mu se pridriužiti naš rezident komičar banjalučkog podrijetla Marko Dejanović, komičarka podrijetla Miranda Lončar, kao i naša mlada nada komedije muslimanski purger Admir Adi Šećkanović. Vidimo se u Studiju smijeha!

30.11. Balkanski seks i grad: Čipka i čokolada

Predstava je osmišljena kao balkanski Seks i grad u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dve najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-glazbenom performansu. Nasmijat ćete se uz Balkanski seks i grad uzbudljiv performans, koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na ovim našim krajevima. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja.

1.12. Paljenje lampica na Zrinjevcu 2018.

Dragi prijatelji, drage sugrađanke i sugrađani, velika nam je čast i ove vas godine pozvati na spektakularni početak Adventa u Zagrebu i tradicionalno paljenje lampica na Zrinjevcu. Deseci tisuća božićnih lampica obasjat će najljepši zagrebački park i čarolija blagdana – počinje! Glazbeni program počinje u 18:00 sati, a paljenje lampica se očekuje oko 19:45.

2.12. Prehrana i zdravlje: Zima

Zima je možda hladna i kažu (pre)duga, ali obožavamo je onda kad se za nju znamo pripremiti i prilagoditi se svim izazovima. Bye-bye hladnim rukama, prehladama, infekcijama, upalama mjehura i suvišnim kilogramima koji je često prate. Od 9 do 16 sati, na Ilici 11, uz Zlatka Pejića i Željku Fordren Jambrešić, naučit ćeš što i kako kuhati, koje napitke i dodatke prehrani konzumirati, kako se kretati i disati za super zdravu zimu.

 

 

 

Facebook Comments