26.3. HOOVERPHONIC

Atmosferični, sanjivi, retro i intimni, a pritom i orkestralni, teatrični, moderni – oni su Hooverphonic, legendarni belgijski sastav koji već više od 20 godina osvaja koncertnu publiku gdje god se pojave. O njihovim koncertima se priča diljem Europe, u jednom gradu znaju svirati i nekoliko dana zaredom, uz mnoge unaprijed rasprodane koncerte.
U Zagrebu će nastupiti u Tvornici kulture i 21 sat – bit će to prva prilika da ih hrvatska publika čuje uživo.

27.3. W.A. Mozart: Cosi fan tutte

Studenti Muzičke akademije, Akademije dramske umjetnosti, Akademije likovnih umjetnosti, Tekstilno-tehnološkog fakulteta te Arhitektonskog fakulteta upustili su se i ove godine u zajednički projekt. Odlične reakcije publike i kritike nakon uspješnih izvedbi opere Wolfganga Amadeusa Mozarta, koju su prošle akademske godine izveli u Hrvatskom narodnom kazalištu, potaknule su ih, kao i njihove mentore, na reprizne izvedbe u Dvorani Blagoje Bersa Muzičke akademije – prva je zakazana za srijedu, 27. ožujka, a iduće se odvijaju 29. i 30. ožujka u 19:30.

28.3. Uhvati me za riječ: Nina Badrić

Ovogodišnju sezonu Uhvati me za riječ otvorit će Nina Badrić. U 18 sati u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu moći ćete poslušati o svim usponima i padovima u poslovnom i privatnom životu i što je potrebno da uspijete u glazbenoj industriji. Nemojte oklijevati i na vrijeme zauzmite svoje mjesto!

29.3. i 30.3. LEAP Summit

LEAP Summit najveća je međunarodna konferencija za mlade u Jugoistočnoj Europi. U 2019. godini održat će se od 29. – 30.03. u Plaza Event Centru u Zagrebu. Na konferenciji će predavanja održati više od 80 poznatih međunarodnih i hrvatskih predavača, a također na konferenciji se nude brojne prilike za razvoj karijere, zapošljavanje, samozapošljavanje i učenje o modernim trendovima.

Sudjelovanje na konferenciji je u potpunosti besplatno uz obaveznu prijavu na: https://leapsummit.com/apply-now/

30.3. Jura Stublić & Film

Jura Stublić i njegova grupa Film održat će u Tvornici kulture svoj već tradicionalan proljetni koncert kojim će se ujedno obilježiti i 30 godina od objave albuma „Zemlja sreće“. Koncert počinje u 21 sat.

Share this article

Facebook Comments