26.3. HOOVERPHONIC

Atmosferični, sanjivi, retro i intimni, a pritom i orkestralni, teatrični, moderni – oni su Hooverphonic, legendarni belgijski sastav koji već više od 20 godina osvaja koncertnu publiku gdje god se pojave. O njihovim koncertima se priča diljem Europe, u jednom gradu znaju svirati i nekoliko dana zaredom, uz mnoge unaprijed rasprodane koncerte.
U Zagrebu će nastupiti u Tvornici kulture i 21 sat – bit će to prva prilika da ih hrvatska publika čuje uživo.

27.3. W.A. Mozart: Cosi fan tutte

Studenti Muzičke akademije, Akademije dramske umjetnosti, Akademije likovnih umjetnosti, Tekstilno-tehnološkog fakulteta te Arhitektonskog fakulteta upustili su se i ove godine u zajednički projekt. Odlične reakcije publike i kritike nakon uspješnih izvedbi opere Wolfganga Amadeusa Mozarta, koju su prošle akademske godine izveli u Hrvatskom narodnom kazalištu, potaknule su ih, kao i njihove mentore, na reprizne izvedbe u Dvorani Blagoje Bersa Muzičke akademije – prva je zakazana za srijedu, 27. ožujka, a iduće se odvijaju 29. i 30. ožujka u 19:30.

28.3. Uhvati me za riječ: Nina Badrić

Ovogodišnju sezonu Uhvati me za riječ otvorit će Nina Badrić. U 18 sati u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu moći ćete poslušati o svim usponima i padovima u poslovnom i privatnom životu i što je potrebno da uspijete u glazbenoj industriji. Nemojte oklijevati i na vrijeme zauzmite svoje mjesto!

29.3. i 30.3. LEAP Summit

LEAP Summit najveća je međunarodna konferencija za mlade u Jugoistočnoj Europi. U 2019. godini održat će se od 29. – 30.03. u Plaza Event Centru u Zagrebu. Na konferenciji će predavanja održati više od 80 poznatih međunarodnih i hrvatskih predavača, a također na konferenciji se nude brojne prilike za razvoj karijere, zapošljavanje, samozapošljavanje i učenje o modernim trendovima.

Sudjelovanje na konferenciji je u potpunosti besplatno uz obaveznu prijavu na: https://leapsummit.com/apply-now/

30.3. Jura Stublić & Film

Jura Stublić i njegova grupa Film održat će u Tvornici kulture svoj već tradicionalan proljetni koncert kojim će se ujedno obilježiti i 30 godina od objave albuma „Zemlja sreće“. Koncert počinje u 21 sat.

Share this article

„Manager“ je međunarodni studentski poslovni list osnovan početkom svibnja 1995. godine kao jedan od glavnih projekata Hrvatske studentske asocijacije (HSA). Već više od 20 godina dokaz je odlične suradnje s interesnim skupinama i širenje mreže mladih, ambicioznih ljudi.

Facebook Comments