24. travnja

Stvarnost 2.0 Stand Up Comedy Show- SAX!

Ponovo krećemo u novi tjedan uz smijeh i to s našim poznatim stand up komičarom Gocom! U svom novom one man showu, Goran Vugrinec donosi nam prikaz stvarnosti kako je on vidi. Pokušavajući naći u klasičnim životnim situacijima nešto zabavno, Goc to još pretvara u inspiraciju za svoje nove izvedbe. Ovog ponedjeljka naučite kako se idućeg puta nasmijati gužvama, računalima i znanosti, političarima i celebrityjima i slično. Program započinje u 21 sat, a ulaznica koju možete kupiti na ulazu u klub iznosi 50 kuna.

 

25. travnja

Mixed Up Mary- Pločnik

Bend dobro poznat zagrebačkoj publici, nakon dužeg vremena ponovo ima svoj samostalni koncert. Do sada smo ovaj chamber- pop sastav uglavnom mogli slušati kao predgrupu, ali ne bilo kakvih bendova već Artan Lilia, Voland Le Mata, Mangroovea i ostalih. Iza imena Mixed Up Mary stoje Ana i Konrad Lovrenčić, na klavijaturama Davor Zanoški, za bubnjevima Daniel Kadijević, na gitari Erol Zejnilović, a za dizajn zvuka zaslužan je Ante Zvonimir Stamać. Aktualni singl “Zauvijek” nadamo se samo je uvertira u neki nadolazeći studijski album. Koncert počinje u 21 sat, a ulaz je besplatan.

 

26. travnja

Miris lovine- Kazalište Vidra

“Priča koja prati uobičajenu večeru troje bračnih parova koji se sastaju jednom mjesečno- žene u kuhinji čavrljaju, a muškarci u dnevnoj sobi igraju improvizirani golf. Ženski razgovor ubrzo zamjenjuju iskrene ispovijesti o brakovima koji su, sva tri, na rubu propasti – jedan suprug optužen je za pronevjeru, drugi je patološki ljubomoran, a treći je preljubnik. Vrhunac zapleta predstavlja scena u kojoj su muškarci, pogreškom, zatvoreni u veliku hladnjaču, a tri supruge nađu se pred zanimljivim izborom – osloboditi ih i nastaviti po starom ili se riješiti problema jednom zauvijek…” Ovu intrigantnu predstavu u kojoj igraju Nataša Dangubić, Barbara Nola i Lada Bonacci možete pogledati ove srijede, u 20 sati. Cijena ulaznica za studente iznosi 45 kuna.

27. travnja

Uhvati me za riječ vol.2 #6 Petar Grašo- EFZG

Novi tjedan, novo hvatanje za riječ. Ovoga puta svoju životnu i glazbenu priču, ispričat će- a možda i zapjevati, Petar Grašo. Pjevač, kompozitor, kantautor, tekstopisac svoju je karijeru započeo još  1995. godine kada Oliver Dragojević na Dori izvodi njegovu prvu pjesmu Boginje i time osvaja drugo mjesto. Sljedeće godine, i sam nastupa na Dori gdje osvaja osmo mjesto s pjesmom Otkada nije mi tu. Vinuvši se na glazbenu scenu, niže uspijeh za uspjehom i osvaja srca brojnih slušatelja. Iako nije koncert u Lisinskom, ovo je jedinstvena prilika da Grašu uhvatite za riječ i pitate ga sve što vas zanima na Ekonomskom fakultetu  s početkom u 18 sati!

28. travnja

Trinity / The Life of Pablo- Opera Club

Plomo o plata? Ma ne, ali dobra mjuza i odličan provod već može! Inspirirani luksuznim životom najpoznatijeg kriminalca i dilera, Pabla Escobara, Trinity u suradnji s Opera Clubom dovode vam jedinstveni party popraćen vizualnim efektima koji će vas nakratko odvesti u svijet bosseva- da se i vi osjećate kao takav. Uz puštanje najnovijeg istoimenog albuma Kanye Westa, moć ćete i začagati uz rekvizite koje su pripremili za vas. Ulaz je od 23 sata i iznosi 30 kuna.

29. travnja

DriveINkino Zagreb- Poligon Kockica (Prisavlje)

Drugi vikend projekta studenata Hrvatske studentske asocijacije je tu! Nakon uspješnog otvaranja, puštanja lampiona, utrke na biciklima i odličnih filmova, vrijeme je za nove projekcije i zanimljive sadržaje. U subotu vas očekuje KOZa kviz, kviz općeg znanja s početkom u 19 sati kojeg će voditi, prije spomenuti komičar, Goran Vugrinec Goc. Prijave za sudjelovanje vrše se istog dana, a kotizacija za sudjelovanje iznosi 60 kuna. Nakon zabavnog kviza vrijeme je za projekciju filma ZG80 koja počinje u 21 sat. Ulaz je, naravno, besplatan!

 

30. travnja

DriveINkino Zagreb- Poligon Kockica (Prisavlje)

Posljednjeg dana jedinstvenog projekta u regiji, vraćamo se u prošlost i to u 1930e. Cijeli će dan biti u retro stilu pa ćete se tako imati prilike slikati uz dva old timera, kao i naučiti pokoji plesni korak uzzaljubljenike u swing “Back to Swing Zagreb”, koji će i sami izvesti svoju plesnu točku. Zabavni program počinje od 19 sati, sve do 21 kada je na redu projekcija filma Woddyja Allena, Cafe Society.

Share this article

Lea Medica studentica je treće godine novinarstva na Fakultetu političkih znanosti. Njezina ljubav prema novinarstvu seže iz ranih srednjoškolskih dana, stoga ne čudi što se već prve godine fakulteta priključila veselom i radišnom timu novinara Managera. Vrlo je komunikativna, otvorena i vedra osoba. Voli glazbu i dobar dio vremena posvećuje kulturnom uzdizanju (najviše odlascima na koncerte, ali dobrim kazališnim predstavama, izložbama).

Facebook Comments