22.4. Uskrsni ponedjeljak

Današnji dan je kao stvoren za odmaranje i oporavljanje od jučerašnjeg uživanja u svim blagdanskim delicijama. Upalite omiljeni film, zavucite se pod dekicu i uživajte.

23.4. Noć knjige

Povodom Svjetskog dana knjige, u utorak, 23. travnja, održava se Noć knjige na nekoliko zagrebačkih lokacija: MEGASTORE (Bogovićeva 7), MALA BOGOVIĆEVA (Bogovićeva 5), CITY CENTAR WEST (Jankomir 33) i ARENA CENTAR (Vice Vukova 6). Svi knjigoljupci će moći uživati u brojnim radionicama, izložbama i promocijama novih knjiga.

24.4. StartItUp: Financiraj ideju

U organizaciji Hrvatske studentske asocijacije, u srijedu se održava novi projekt StartItUp u svrhu educiranja studenata o mogućnostima financiranja startupa. Konferencije, predavanja, zanimljivi paneli i interaktivne radionice o trenutnim i budućim trendovima na startup sceni održat će se na Ekonomskom fakultetu s početkom u 12 h. Ako si ambiciozan student, dođi i nauči nešto novo.

25.4. WELCOME SPRING FESTIVAL

Od 25. travnja do 5. svibnja 2019. godine, Trg J. J. Strossmayera bit će mjesto na kojem će se odvijati zabavne, edukativne i interaktivne radionice na temu gospodarenja otpadom. Osim toga, Welcome Spring Festival donosi i vrhunske koncerte, poučna predavanja i dobro raspoloženje. Dođite i budite dio pozitivnih promjena.

26.4. Dežurni krivac – Goran Vinčić one man show

Goran Vinčić, stand up komičar, u petak 26. travnja u zagrebačkom Studiju smijeha, ispričat će svoj set sastavljen od najboljih fora zaokružen u cjelinu s ponekom improvizacijom. Kupnjom ulaznice, po cijeni od 40 kuna, osiguravate si petak prepun dobrih šala i smijeha.

27.4. DriveINkino Zagreb 2019.

Hrvatska studentska asocijacija već sedmu godinu zaredom organizira DriveINkino. Ovaj vikend na Kockici možete pogledati filmove Black Panter i Osmi povjerenik. Dođite i zabavite se na američki način. Ulaz je besplatan.

28.4. DONALD CHURCHILL: DEKORATER (LJUBAVNI TROKUT)

U nedjelju, 28. travnja u 20 h u maloj dvorani u Lisinskom, odigrat će se nova urnebesna komedija pod nazivom Donald Churchill: Dekorater (Ljubavni trokut). U izvedbi Ksenije Pajić, Ines Bojanić i Gorana Grgića uživat će svi, zato ne propustite ovu priliku za pogledati novu predstavu.