1. veljače

Radionica govorništva i vještina vođenja- Klub Toastmastera (PBF Zagreb)

Ukoliko želite unaprijediti svoje govorničke vještine i saznati korisne savjete, Prehrambeno- biotehnički fakultet organizira idealnu radionicu za vas! Između ostalog, imat ćete priliku čuti izvrsne govore članova Toastnaster kluba, Jurice Župetića i Robeta Bagarića. Radionica započinje u 19:45, na prvom katu u dvorani LIDL. Sudjelovanje je besplatno.

  1. veljače

Digitalni mediji: Kako biti kvalitetan i bez laži, sisa i guzica- Kongresni centar FORUM

Pokretač Netokracije, Ivan Brezak Brkan održat će predavanje na temu kako izbjeći ovisnost oglašavanja. Ivan, osim što je osnivač Netokracije, medija koji se od samih početaka odmaknuo od ovisnosti oglašavanja, ne objavljuje stotine članaka dnevno te ne ovisi samo o broju „pageviewsa“, a istovremeno surađuje s brojnim gigantima, iza sebe ima karijeru novinarskog i poslovnog svijeta kroz Buga, Lidera i TechCruncha, ali i putem digitalnog marketinga i društvenih mreža poput Microsofta, Kolektive i Vichyja. Kako izgleda medijska slika u Hrvatskoj, regiji i svijetu, koji su poslovni izazovi, a koja rješenja te sve o medijskom poslovanju otkrit će u utorak u 18 sati. Ulaznica za ovo predavanje iznosi 50 kuna.

  1. veljače

Vinska harmonija Hrvatske i Brazila- RED RED Wine Bar

Kako se najbolje opustiti usred tjedna, a da ne pretjerate i usput djelujete classy? Otiđite na degustaciju vrhunskih vina Vinarije RAAK. Prigodne gastronomske delicije za sljubljivanje uz vina pripremit će chef wine bara Drago Bošnjak, a uz to moći ćete kušati brazilske kolačiće i uživati u ritmovima bossa nove. Zašto je u pitanju spoj Hrvatske i Brazila, saznajte u srijedu na besplatnoj degustaciji od 20 sati nadalje.

  1. veljače

Četvrtkom u Šanku- Močvara

Tematski četvrtak je pred nama! Močvara u svojem programu četvrtkom donosi večer posvećenu samo hitovima koje su stvarali tipovi ( našla se i pokoja tipica) s fudbalerkama. Rod Stewart, Bono Vox, David Bowie, George Michael, Jasmin Stavros (i dalje s „fudbalerkom“), Rihanna, Prince, i mnogim drugima odat će se počast puštanjem njihovih hitova. No, bit će kao i uvijek tu svega i svačega pa ako čujete „Firestarter“ od The Prodigya, sve je u redu, možda se ekipa za pultom sprema za proljetni spektakl u Umagu, ili vas dodatno zagrijava za party. U svakom slučaju, upad je besplatan, a dobra zabava i čagica su zagarantirani.

  1. veljače

Mr.Lee & IvaneSky- Vintage Industrial Bar

Relativno novi i mladi projekt koji spaja kazališno i filmsko glazbeno- scensko djelovanje dvoje etabliranih glazbenika domaće scene, Damira Martinovića akka Mrle te Ivane Mazurkijević, dolazi u Vintage. Riječ je o konačnom produktu nekoliko desetljeća starog projekta „Strukturne ptice“ koji je prethodio inkarnacijama Let2 i današnjeg Let3, dok je ovaj oblik okupio niz vrsnih glazbenika uz bok Mr. Leea i IvaneSky. Svoj su rad predstavili albumom „Colors“, a vrhunsku produkciju i zvuk moći ćete čuti i u Vintageu, 24. veljače od 20:30 nadalje. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 70 kn, dok je na dan koncerta 85 kuna.

  1. veljače

Neno Belan & Fiumens- Dom sportova

Iako je Dan zaljubljenih iza nas, Neno Belan i njegovi Fiumensi pobrinut će se učiniti vam cijeli ovaj mjesec ispunjen ljubavi i odličnim zvukom. Autor brojnih ljubavnih balada već godinama osvaja srca publike i odrađuje vrhunske koncerte. Ništa manje ne očekujemo i ove subote na velikom koncertu u Domu sportova, kojim će Neno i Fiumensi obilježiti više nego uspješnih 20 godina suradnje i odsvirati najljepše pjesme. Kako je sve ove godine Neno Belan surađivao s brojnim domaćim glazbenicima, možemo očekivati i razna gostovanja tijekom koncerta. Vrata se otvaraju od 20 sati, a cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 95 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 125 kuna.

  1. veljače

Pod krinkom Swingin’ –Vinyl

Vrijeme maškaranog ludila započinje u Vinylu! Ove nedjelje klasičan swing, začinit će dodatno duh maskirane zabave. Uz to, očekuju vas dvije zanimljive plesne radionice Balboe i Bluesa. Zato nabacite krinku, spremite plesne cipelice i uputite se prema Bogovićevoj 3 na najbolji swing u gradu.

Share this article

Lea Medica studentica je treće godine novinarstva na Fakultetu političkih znanosti. Njezina ljubav prema novinarstvu seže iz ranih srednjoškolskih dana, stoga ne čudi što se već prve godine fakulteta priključila veselom i radišnom timu novinara Managera. Vrlo je komunikativna, otvorena i vedra osoba. Voli glazbu i dobar dio vremena posvećuje kulturnom uzdizanju (najviše odlascima na koncerte, ali dobrim kazališnim predstavama, izložbama).

Facebook Comments