18.3. Fokus: Novinarstvo na filmu

Sredina ožujka u kino Tuškanac donosi tematski program koji među 14 naslova nastalih u razdoblju 1931-2015 donosi remek-djela poput Slatki život (F. Fellini, 1960), TV-mreža (S. Lumet, 1976), Svi predsjednikovi ljudi (A. J. Pakula, 1976), Slatki miris uspjeha (A. Mackendrick, 1957), Njegova djevojka Petko (H. Hawks, 1940), Novinar (F. Hadžić, 1979) i dr. Danas vas očekuju u 19:00 sati film Novinar (Fadil Hadžić, 1979) te u 20 sati film Dogodilo se sutra ( René Clair, 1944 )

19.2. DA! Digitalne Aplikacije

Print Magazin organizira treći po redu event posvećen digitalnim tiskarskim tehnologijama za izradu malih aplikacija kao što su promo proizvodi, suveniri, t-shirt, ambalaža, etikete i mnogi drugi. Za sve posjetitelje osigurane su BESPLATNE ULAZNICE, potrebno je samo prijaviti se

20.3. Festival svjetla

Zagreb će i ove godine proljeće dočekati i pozdraviti Festivalom svjetla koji će nas od 20. do 24. ožujka unijeti u romantičnu čaroliju, u čijem će znaku oživjeti gornjogradski trgovi, ulice i pročelja. Svakog dana od 18 do 23 sata maštovitim svjetlosnim priredbama, audiovizualnim instalacijama i projekcijama popratit će se dolazak proljeća, tj. simbolično će se označiti buđenje, rast i renesansa.

21. i 22. 3. Marketing Madness

Marketing Madness 2019. dvodnevna je konferencija interaktivnog karaktera koja povezuje mlade proaktivne individualce željne novih znanja iz područja marketinga i njegove primjene. Konferencija pruža uvid u aktualne trendove koji se primjenjuju u Hrvatskoj i svijetu, a kroz iskustva najboljih i najuspješnijih profesionalaca razvija ideje za kreativno rješavanje problema. Cilj je sagledavati primjenu marketinga kroz različite aspekte poslovanja u obliku dinamičnih predavanja i ”know-how” radionica.

23.3. Enter Music Festival

Nakon izrazito uspješnog prvog (odnosno nultog) izdanja Enter Music Festivala u redakciji Entera prošle godine, Enter Zagreb ponovno je odlučio pomaknuti granice te u suradnji s Opera Clubom pola dekade svog postojanja obilježiti na prikladan način.

24.3. Bicikliraj za epilepsiju

Povodom Ljubičastog dana (26.ožujka) održavamo, sada već tradicionalnu 5. biciklijadu “Bicikliraj za epilepsiju!” Cilj naše manifestacije bit će javno iskazivanje podrške oboljelim osobama koje su zbog epilepsije još uvijek stigmatizirane, edukacija javnosti i bolje razumijevanje bolesti.

Facebook Comments