17. travnja

Nakon blagdanskog odmaranja i ukusne hrane, najbolje je malo protegnuti noge. Sada je idealno vrijeme za posjet nekom od krasnih parkova grada, ili šetnju Jarunom, nasipom pa možda i oko Bundeka baciti đir, a ne bi bilo loše ni popeti se do Sljemena. Mogućnosti su raznolike, samo treba dodati malo volje i krenuti. 😉

18. travnja

Summer of Your Life: Summer University 2017- EFZG

Studentska organizacija AEGEE-Zagreb donosi 65 mogućnosti ljetnih avantura. Riječ je o projektima koji se temelje na kulturalnoj razmjeni, osobnom razvoju, učenju stranih jezika i aktivnom građanstvu. Svaki Summer University prati određenu temu tijekom svog održavanja pa se tako možete upoznati s poviješću grada i zemlje, naučiti njen jezik, sudjelovati u kreiranju međunarodnih odnosa i aktivnom građanstvu ili se priključiti raznim sportskim aktivnostima i humanitarnim akcijama. O detaljnijem programu i ponuđenim destinacijama saznaj na predstavljanju Summer Universityja u utorak u 19:00 u dvorani 34 na Ekonomskom fakultetu.

19. travnja

ItaliaFest Zagreb- Europski trg

Da je talijanska kuhinja jedna od omiljenih nije ništa strano. Ipak, na prvi spomen Italije svima pada na pamet pašta (tjestenina) pa je ovaj festival idealan za otkrivanje novih okusa Italije. Na ItaliaFestu koji traje od 19. do 24. travnja probajte tipičnu kobasicu iz Montepulciana, ogromnu mortadelu iz Bologne, razne pršute iz Toskane obogaćene aromama, odabrani biftek vepra proizveden u Maremi u Toskani, različite vrste sireva i još mnogo drugih delicija. Otvaranje Festivala započinje 19. travnja u 20 sati, a ostale dane trajat će tijekom cijelog dana.

20. travnja

Uhvati me za riječ vol.2 #5 Milan Račić- EFZG

U novom izdanju predavanja koje organizira Debatni klub Ekonomskog fakulteta, govornik će biti ekonomski analitičar Milan Račić. O svojoj zavidnoj poslovnoj karijeri preko oceana otkrit će kako i kako je studirao na prestižnim učilištima te dobio posao u vrhunskim američkim i kanadskim kompanijama. Do sad je radio kao pravni savjetnik ili na visokoj funkciji direktora, potpredsjednika, predsjednika ili osniva, ali i kao komentator Wall Street Journala. Njegove vještine uključuju vodstvo, znanje o strategijama te upravljanje projektima. Ovo zanimljivo predavanje možete poslušati u četvrtak u 18:00 sati, u dvorani 3 na Ekonomskom fakultetu.

21. travnja

RNB Confusion XIV Birthday Festival- Katran

Za one koji možda ne znaju, RNB CONFUSION zagrebački je klupski brand koji je 2003. godine održao svoj prvi službeni RNB Confusion party u Gjuro 2 klubu u Zagrebu. Sada, 14 godina kasnije, nakon niza uspješnih partija, slavi svojih velikih 14 godina i 600. party u Katranu! Na 4 tematska Floor-a će se ladies karaoke između pjesama Riri i Bey, odlični party uz Trap& new bangers mjuzu, svima voljeni throwback to 90’s& 00’s te naravno na main flooru „It’s ya birthday“ partija. Ulaznice u pretprodaji iznose 50 kuna.

22. travnja

DriveINkino Zagreb- Poligon Kockica

Omiljeno kino na otvorenom i ove godine dolazi na poznati poligon Kockicu. Osim odličnog filmskog programa, ove godine DriveINkino slavi svojih prvih 5 godina! Upravo se zato vrijedan tim iz Hrvatske studentske organizacije pobrinuo da sve bude kako treba i svakog dana organizirao dodatni sadržaj prije početka projekcija. Poligon se otvara u 18:30, dodatni sadržaj počinje u 19, a projekcije filmova u 21 sat.
Prvog dana prikazuje se film Passengers, nastao pod redateljskom palicom Mortena Tylduma, najavljen kao jedan od najiščekivanijih i najvećih avanturističkih spektakala godine. Pripisuje mu se napeta radnja s neočekivanim obratima, intriga i zapanjujući specijalni efekti, a kroz cijeli film prati se divnu ljubavna priča. U skladu s romantičnom temom filma, ali i povodom 5. obljetnice, službeno otvaranje ovogodišnjeg DriveINkina započet će u 20:30 puštanjem lampiona na poligonu.

23. travnja

DriveINkino Zagreb- Poligon Kockica

Vrijeme je za drugu projekciju na Kockici. Nakon romantičnog filma Passengers, na red dolazi odlični i Oscarom nagrađeni igrani film Zootopia. Ovo je najbolji krimić za djecu ikad napravljen jer donosi više od svestranih likova i šarolikog grada. Prije projekcije filma, mališani i njihovi roditelji moći će se zabaviti utrke na Nextbike mini, normalnim i tandem biciklima, na poligonu Kockica s početkom u 19 sati. One najbrže i najspretnije očekuju i vrijedne nagrade!

 

Share this article

Lea Medica studentica je treće godine novinarstva na Fakultetu političkih znanosti. Njezina ljubav prema novinarstvu seže iz ranih srednjoškolskih dana, stoga ne čudi što se već prve godine fakulteta priključila veselom i radišnom timu novinara Managera. Vrlo je komunikativna, otvorena i vedra osoba. Voli glazbu i dobar dio vremena posvećuje kulturnom uzdizanju (najviše odlascima na koncerte, ali dobrim kazališnim predstavama, izložbama).

Facebook Comments