17.12. Božićni koncert

Kazalište “Komedija” i Husar&Tomčić škola pjevanja udružile su snage i za adventsko vrijeme pripremaju pravu glazbenu poslasticu: Božićni koncert! Sudjeluju polaznici Husar&Tomčić škole pjevanja i solisti Kazališta Komedija Sandra Bagarić, Danijela Pintarić, Vanda Winter, Ervin Baučić i Đani Stipaničev te Orkestar Kazališta Komedija pod ravnanjem maestra Davora Kelića.

18.12. Ti današnji mladi i njihova umjetnost

Najbolje vrijeme da se prošećete do studija Smijeha 18.12. u 20:30, poslušate mlade nade glazbene scene Mateja Šekelja Music i Asante vocal group, pogledate izložbu mladih umjetnika i odgodite prerano starenje jer kažu da nakon što izgovorite tu kobnu rečenicu sve ide nizbrdo pa tako imate poriv tri puta dnevno gledati dnevnik , ubrzate se jedino za slobodno mjesto u tramvaju, a i najlakši tehnološki podvizi se pretvaraju u višesatne mukotrpne maratone.

19.12. Humanitarna akcija: Roboti na FER-u

Advent u Zagrebu bogatiji je za još jednu zaista posebnu ponudu: Građani će u srijedu 19. prosinca u predvorju FER-a moći uživati u kuhanom vinu i čokoladnim kolačima koje će posluživati – roboti! Ovaj neobičan događaj organiziraju FER-ov Laboratorij za robotiku i inteligentne sustave upravljanja (LARICS) i brend robotics@fer.hr, a sve prihode od donacija primit će Udruga za autizam – Zagreb. Ovim vas putem pozivamo da nam se pridružite u ovoj hvalevrijednoj i inovativnoj akciji te da se pri tome upoznate s budućnošću tehnologije.

20.12. Bumblebee

U Cinestar kina stiže Bumblebee. Radnja filma se događa 1987. godine kada Bumblebee nalazi utočište na otpadu u malom kalifornijskom obalnom gradu. Charlie (Steinfeld), djevojka koja će uskoro napuniti 18 godina i pokušava naći svoje mjesto u svijetu, na otpadu otkriva oštećenog i pokvarenog Bumblebeeja. Kada ga Charlie popravi, saznaje kako on nije samo obična VW buba.

21.12. Gift – Depeche Mode tribute

Vintage Industrial još će jednom ugostiti jedan od najboljih Depeche Mode tribute bandova na ovim prostorima, koncertnu atrakciju, novosadski bend GIFT. Dark glam bend Gift, jedinstven je na ovim prostorima, a u njihove scenske nastupe uključeni su elementi kabarea i burleske uz zavodljive melodije i žestoke rock rifove. Autentičnosti najviše pridonosi performerska karizma frontmana Jovana Matića, koji je dugi niz godina proveo živeći u Londonu.

22.12. Advent na Strossu – Pavel

Osmočlani kolektiv je svoje zadatke na sceni obavljao kako treba, u maniri najboljih zagrebačkih štrebera, pristojne djece iz susjedstva koji se svima sviđaju i koji se nikome ne žele zamjeriti, a vole se gristi u sebi za nešto što nije napravljeno dovoljno dobro. Pavel vas čeka u adventskom raspoloženju na jednoj od najljepših lokacija u gradu. Gornji grad, miris kuhanog vina, božićne lampice i glazba. Vidimo se na Strossmayerovom šetalištu!

Share this article

Lara je studentica druge godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. U slobodno vrijeme osim ispijanja kava voli čitatI knjige, a najviše se veseli odlascima na svoje najdraže mjesto na svijetu - Korčulu.

Facebook Comments