15.4. Dani turizma 2019.

Studentska udruga Tourism Lab organizira event pod nazivom Dani turizma u trajanju od 15. do 17. travnja. Svi zainteresirani će na edukativnim predavanjima i radionicama slušati o temama vezanim za budućnost turizma. Ako te zanima kakvi nas trendovi u turizmu očekuju, obavezno posjeti ovaj event.

16.4. Fil(m)harmonija: 130. obljetnica rođenja C. Chaplina

U utorak, 16. travnja, obilježava se 130. obljetnica rođenja Charlieja Chaplina. U kinu Europa proslavit će se izvedbama njegovih nezaboravnih komedija Mališan u 18:00 h i Cirkus u 20:00h. Ukoliko ste ljubitelj lika i djela Charlieja Chaplina, ulaznice možete kupiti na blagajni kina po cijeni od 60 kuna po izvedbi.

17.4. Komšiluk naglavačke

Komšiluk naglavačke naziv je predstave koja će se odigrati u srijedu, 17. travnja, u 20:00 h u zagrebačkom kazalištu Gavella. Predstava koja spada u žanr crne komedije, prepliće apsurd i nemilosrdnu dijagnozu hrvatskog društva. Smijeha i zabave neće nedostajati pa požurite na blagajnu kazališta po ulaznicu po cijeni od 30 kuna.

18.4. Mersad Berber – otvorenje monografske izložbe

U četvrtak, 18. travnja, u Galeriji Klovićevi dvori otvara se monografska izložba jednog od najposebnijih i najosebujnijih bosanskih slikara i grafičara, Mersada Berbera. U njegovim će djelima zagrebačka publika moći uživati sve do 30. lipnja 2019. godine.

19.4. Muževi i žene

Kino Tuškanac ovaj tjedan prikazuje filmove u čijem se fokusu nalazi brak. U petak, 19. travnja u 21:00 h, prikazat će se humorna drama Muževi i žene u režiji Woodyja Allena. Ovo djelo obiluje romantikom, humorom, ali i ponešto turobnijim temama kao što je razvod braka i sve ono što slijedi nakon njega. Filmovi Woodyja Allena uvijek su na dobrom glasu pa ako nemate planove za petak navečer, posjetite kino Tuškanac i uživajte u ovoj drami.

20.4. Susret

Susret je napeta psihološka drama o odnosu oca i sina koji se suočavaju sa svojom prošlošću, tajnama i emocijama. Hvaljena predstava bit će odigrana u subotu, 20. travnja u 20:00 h u kazalištu EXIT. Svoju ulaznicu možete nabaviti na blagajni kazališta po cijeni od 70 kuna.

21.4. Uskrs

U nedjelju, 21. travnja, slavi se najveći kršćanski blagdan Uskrs. Provedite ga s najmilijima oko blagdanske trpeze uz pregršt smijeha, veselja i pjesme. Sretan Uskrs želi Vam cijela Manager redakcija.

Facebook Comments