14.10. Tko pjeva zlo ne misli

Ljubitelji kultnog filma hrvatske kinematografije Tko pjeva zlo ne misli imaju priliku večeras, 14. listopada, pogledati ovu ljubavnu komediju u kazališnoj verziji. Priča o gosponu Fuliru, Ani, Mini i ostalim simpatičnim likovima počinje u 19:30 h u HNK.

15. 10. Ništa ljubav, samo sex

Utorak navečer provedite u zagrebačkoj Ludoj kući uz predstavu Ništa ljubav, samo sex. Kazališni je to komad koji prikazuje četiri žene koje otvoreno razgovaraju o ljubavnim odnosima i svemu što ide uz njih. Smijeh je zagarantiran, dođite i zabavite se u utorak u 20:00 h.

16.10. Girls Weekend 2019

Curke, pozor! U srijedu, 16. listopada, počinje revija filma, hedonizma i inspiracije u Kaptol Boutique Cinema. Osim panela, kina i raznih radionica, svaku od vas dočekat će poklon vrećica. Program traje sve do nedjelje 20. listopada stoga ne propustite ovo divno žensko druženje.

17.10. Berlinare Special

Filmski festival Berlinare Special po drugi puta će se održati u zagrebačkom kinu Tuškanac. Festival počinje u četvrtak, 17. listopada i traje sve do 27. listopada. U deset dana, gledatelji će imati mogućnost pogledati sedam naslova s najprestižnijeg njemačkog festivala filma.

18.10. Prljavo Kazalište – Arena Zagreb

Prošlo je trideset godina od kultnog koncerta koji je, jedna od naših najpopularnijih glazbenih grupa, Prljavo Kazalište održala na Trgu bana Josipa Jelačića pred gomilom ljudi. Povodom te obljetnice, Prljavci su odlučili održati čak dva koncerta u zagrebačkoj Areni 18. i 19. listopada. Ne propustite ovaj spektakl i zabavite se uz vječne hitove poput Marina, Heroj ulice, Kiše jesenje…

19.10. Cosmo brucošijada: Vesna Pisarović

Početak akademske godine donosi svima drage brucošijade. Jedna od najpopularnijih je zasigurno ona koju organizira vodeći ženski časopis Cosmopolitan. U subotu, 19. listopada, na redu je druga Cosmo brucošijada na kojoj će nas zabavljati Vesna Pisarović. Brucošijada će se održati u Hugo’s baru s početkom u 21:00h.

20.10. HUSH HUSH Market #6

Jesen je pravo vrijeme za još jedan HUSH HUSH Market. Šesto izdanje ovog izložbeno – prodajnog sajma održat će se 19. i 20. listopada u dvorani u Ilici 15/1. Na sajmu će pronaći ponešto za svakoga – moda, kozmetika i proizvodi za dom.